KVÍZ: Na lovu – Hlášky o lovcích pobaví, ale u otázek se možná zapotíte

KVÍZ: Na lovu – Hlášky o lovcích pobaví, ale u otázek se možná zapotíte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi důvody, proč jsme si oblíbili pořad Na lovu, patří veselé poznámky na adresu lovců a rozmanité otázky z nejrůznějších oborů. Kdo má všeobecný přehled a zdravé sebevědomí, může se pokusit zdolat náš kvíz.

Zuzana Hubeňáková se v populární vědomostní soutěži Na lovu stará spolu s dalšími scenáristy o úvodní medailonky lovců, u nichž se diváci tak rádi baví. „Doktor Vševěd – žraloci bažící po adrenalinu jezdí na dovolenou do Prahy, aby se s ním mohli potápět.“ To je jen jedna z urážlivých a vtipných hlášek, které má Zuzana Hubeňáková a její tým na svědomí a které dokážou lovce pořádně vykolejit, ačkoli ve skutečnosti jsou všichni dobrými přáteli.

Paní scenáristka je ostatně i spisovatelkou a právě lovci jí pomohli pokřtít její nejnovější sbírku humorných povídek Bobky a fajnový koření, která letos vyšla v nakladatelství Ikar. Jak to probíhalo, se můžete podívat v pořadu TV Nova.

Pro vás diváky populárního Na lovu bude určitě neméně zábavný následující kvíz, inspirovaný právě touto soutěží. Budete v něm čelit náročným otázkám, se kterými se nedokázali popasovat ani protřelí lovci. Zvládnete odpovědět správně a překonat dokonce i samotného Vševěda?

Pokud se vám podařilo všechno vyřešit bez jediné chybičky, gratulujeme a směle nabízíme další zajímavé kvízy, u kterých se můžete báječně odreagovat.

Zdroj článku: