FOTOKVÍZ: Pro toho, kdo má rád české filmy, bude náš kvíz brnkačka

FOTOKVÍZ: Pro toho, kdo má rád české filmy, bude náš kvíz brnkačka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Odložte na chvíli tu nudnou práci a odpočiňte si u zábavného fotokvízu, který prověří, jak dobře se vyznáte v oblíbených českých filmech. Čeká vás všehochuť zahrnující různé žánry, časová období i rozmanité herecké obsazení, ale pokud máte postřeh, nemusíte se ničeho obávat.

Bystré oko bude při řešení našeho fotokvízu vaší hlavní zbraní. Považujete se za pozorného diváka, kterému neunikne ani ten nejmenší detail? Všímáte si i takových věcí, jaké ostatní pokládají za nepodstatné? Pak by pro vás následující zkouška ze znalosti českých filmů neměla být žádný problém.

Shromáždili jsme pro vás ode všeho něco, najdete zde populární komedie, dramata, romantiku, rodinnou i jinou podívanou napříč dvacátým a jednadvacátým stoletím. Nápovědou vám však budou pouze fotografie náhodně vybraných scén. Dokážete na jejich základě správně určit název filmu? Tak jako tak, nudit se určitě nebudete, navíc si osvěžíte znalosti některých možná už pozapomenutých pokladů naší kinematografie. Pusťte se do toho a ukažte nám, jak dobře znáte české a československé filmy.

Věříme, že se u našeho fotokvízu dobře pobavíte, a pokud tomu tak skutečně bude, možná si rádi vyzkoušíte některé z našich dalších kvízů věnovaných filmové tvorbě.

Na českých filmech je nejlepší to, že si je člověk může pouštět stále dokola, ale stejně se mu nikdy neomrzí. Je to jistě dobrá průprava pro budoucí zdolávání našich fotokvízů. Doufáme, že přiřazování fotografií ke správným názvům filmů vám šlo i tentokrát od ruky.

Zdroj článku:
  • Autorský text