Jak dnes žije Donna z Beverly Hills 90210?

Jak dnes žije Donna z Beverly Hills 90210?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Loni se konal velký návrat Beverly Hills 902 10 - a slavní protagonisté tohoto devadesátkového seriálového hitu se dali opět dohromady. Jak dnes žije krásná Donna?

Remasterovaná znělka

Televize Fox loni začala vysílat volné pokračování seriálu. I když se s přílišným diváckým ohlasem nesetkal a další díly vznikat zřejmě nebudou, můžeme se alespoň podívat na to, jak se na znělku hvězdy vyfešákovaly. Zmodernizovaná původní znělka představuje záběry na hlavní hrdiny po ránu. Seriálová Brenda medituje v zahradě, její bratr Brandon se ještě povaluje v posteli, Donna si právě dělá kávu, seriálová šprtka Andrea se chystá do práce, Steve jede autem, David si vybírá vhodné oblečení a Kelly se chystá v koupelně.

Pokračování seriálu bylo inspirováno reálnými životy hereckých protagonistů.

Autorka i herečka

Tori Spelling alias Donna stále těží ze své slávy během seriálových dob, i když od té doby již nic nového, co by stálo za zmínku, nenatočila. Je vlastně celý život dcerou slavného otce. Právě on, Aaron Spelling, byl producentem celého původního seriálu, který se začal točit v roce 1990 - a roli Donny jí tak dohodil.

V roce 2009 vydala seriálová Donna svou autobiografii nazvanou Stori Telling. New York Times tuto knihu označil za jeden z nejlépe prodávaných počinů toho roku a byla také zmiňována jako nejlepší autobiografie známé osobnosti za rok 2009.

Matka pěti dětí

Se svým současným manželem se potkala během natáčení televizního filmu. V té době byli oba dva v manželském svazku, ale jiskra přeskočila - a oni šli za hlasem svého srdce. S původními partnery se velmi brzy rozvedli a Tori se měsíc po rozvodu provdala za svého současného manžela při komorní ceremonii na ostrově Fidži. I když to ve společném životě s manželem neměli jednoduché a hovoří se nejen o manželských potížích, ale i o finančních útrapách, mají spolu pět dětí.

Tori Spelling nedávno opět vydala knihu, kde otevřeně hovoří i o finančních potížích.