Kyky Ryky a pár vajec: Mexický animák pro děti pobaví malé diváky

Kyky Ryky a pár vajec: Mexický animák pro děti pobaví malé diváky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Máte v plánu zabavit děti při deštivém dni nebo se prostě chcete na chvíli válet na gauči u nějaké pohodové pohádky? Pobavte se u mexického příběhu, který vás rozesměje. Po pořádné porci kohoutí zábavy se dočkáte ještě přídavku. Jakého?

I malé kuře dokáže velké věci

Příběh Rykyho je více než vhodný pro všechny malé diváky. Narodil se jako zakrslé kuře. Když se však dozví, že jeden ošklivý rančer se rozhodl zničit jeho farmu a rodinu, promění se z plachého kuřete v pořádně odvážného kohouta.

Dobrodružná cesta

Ryky a jeho přátelé se vydají za dobrodružstvím. A nakonec se ukáže, že i ti malincí dokážou udělat velké činy.

Mexický příběh

Animák byl natočen v Mexiku, takže není divu, že dětskou a humornou formou zachycuje i kohoutí zápasy. Tam totiž farmáři mnohdy vsázejí i velké jmění, nebo dokonce celý svůj statek, právě do sázek během kohoutích zápasů.

Vtipná pohádka vás překvapí i nečekanými scénami, které parodují známé filmy a dělají si legraci ze všeho možného. Tento animovaný Rocky pro děti tak například nabídne scénu s chráničem chrupu s nápisem „Made in China“, hrdinu Ducka Norrise, Muhameda Kikiho i parodii scénky z Karate Kida. Poznáte i odkazy na filmy Frankenstein, Transformers a Hulk. A co narážka na Snoop Dogga? Taky bude, nebojte!

Až budete na konci filmu plní dojmů, nevypínejte. Těšte se ještě na potitulkovou scénu!