KVÍZ: Určete správně názvy českých filmů podle fotografii. Některé fotky poznají jen skuteční odborníci

KVÍZ: Určete správně názvy českých filmů podle fotografii. Některé fotky poznají jen skuteční odborníci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud máte rádi kvízy, s oblibou řešíte zapeklité otázky a patříte mezi fanoušky českých filmů, jistě se vám bude líbit úkol, který jsme si pro vás připravili. Na základě několika fotografií zkuste uhodnout názvy známých snímků.

Možná si myslíte, že následující české filmy znáte jako své boty, ale abyste úspěšně prošli naším malým kvízem, musíte je mít nakoukané opravdu pozorně. Máme pro vás totiž několik fotografií, na kterých uvidíte scény z nejrůznějších snímků. Čekají na vás rozličné žánry, rozmanitá období i různí herci. Zvládnete podle obrázků správně určit název? Odkud pochází tahle postava, odkud tamto místo? Jako vodítko může často posloužit úplná maličkost, nepatrný detail, proto se nenechte ničím rozptylovat a soustřeďte se.

Předveďte, jak dobře se vyznáte v české filmové tvorbě. Nejenže oprášíte pozapomenuté znalosti, osvěžíte mysl a zlepšíte svůj postřeh, ale také se pobavíte.

Podařilo se vám správně přiřadit všechny fotky k odpovídajícím filmům? Jestli ano, hrdě vás prohlašujeme za opravdové znalce české filmové tvorby. Vám nic neunikne a naše filmy máte nakoukané vskutku pozorně, všechna čest! Ale i kdyby vám štěstí nepřálo a objevila se chybička, nevadí. Alespoň jste na chvíli zahnali nudu nebo se odreagovali po práci.

Zdroj článku:
  • Autorský text