Kristen Stewart bude hrát princeznu Dianu

Kristen Stewart bude hrát princeznu Dianu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V novém životopisném filmu s názvem Spencer si Kristen Stewart zahraje princeznu Dianu, bývalou manželku následníka britského trůnu, prince Charlese. Na jaký okamžik v životě princezny se snímek zaměří?

Těžké životní období na filmovém plátně

Nově chystaný snímek s názvem Spencer, který je odkazem na dívčí jméno princezny Diany ještě před její velkolepou svatbou s princem Charlesem, se bude zabývat velmi důležitým okamžikem v jejím životě. Bude se odehrávat především během osudového víkendu, kdy si Diana uvědomila, že ve vztahu s věčným nevěrníkem Charlesem není šťastná.

O tom, že stále udržuje vztahy s jeho nynější manželkou Camilou, si totiž štěbetali i vrabci na střeše. Proslýchá se, že si Charles Dianu nechtěl vzít, ale lidé si ji tak zamilovali, že to pro něj byl sňatek z rozumu. Pro něj byla příliš křehká a nevyzrálá.

Děj filmu bude popisovat události, které se děly, když se Diana rozhodla udělat velmi těžké osobní rozhodnutí nechat se s Charlesem rozvést. Zvažovala, co to bude znamenat pro život jejích synů.

Dianu si zahraje známá herečka

Do roli princezny Diany byla obsazena známá americká herečka, rodačka z Los Angeles, Kristen Stewart. Tu známe mimo jiné i ze snímků Pod vodou nebo Charlieho andílci.

Na režisérské křeslo usedne rodák z Chile, Pablo Larraín, který má za sebou úspěšné snímky Post Mortem, Neruda, Jackie a Ema.