Josef Vaverka z Ulice slaví dnes narozeniny

Josef Vaverka z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici není vidět tolik jako jiné postavy, přesto si svým charismatem mohl získat diváky na svou stranu. Řeč je o herci Josefovi Vaverkovi, který v Ulici hraje Ondřeje z dílny. Víte, že 9. května oslaví Josef Vaverka 35 let?

Josef Vaverka jako truhlář Ondřej

V dílně Jardy Hejla to žije. Kluci z ní mají práce až nad hlavu, ale nestěžují si. Bedřich, Ondra, Martin a teď nově i Dan jsou dobrá parta. Ale ne vždy tomu tak bylo. Právě Ondra měl s Danem velký problém, ostatně stejně jako Bedřich. Ten do něj v afektu dokonce strčil a Dan upadl na hlavu. Naštěstí se mu nic nestalo.

Ale o Danovi to dneska být nemá. Tentokrát si na paškál vezmeme šikovného truhláře Ondru, který svým vzhledem okouzlil nejednu fanynku. Má dlouhé vlasy, které si stahuje do copku, uhrančivý pohled... Zkrátka je to šikovný kluk. Ve svém volném čase jednu dobu hrál v kapele společně s Bedřichem a Jindrou.

Ondra není příliš výrazná postava, spíše jen doplňuje tým Jardovy dílny. Na výslunní ho vyneslo jeho nešťastné zamilování se do Jindry Pražákové (kterou hrála herečka Bohdana Pavlíková). Jeho postavu zvýraznilo setkání s Danem. Když totiž Dan přišel k nim do dílny, všem lezl na nervy.

Ondřej byl jedním z těch, kteří by Dana nejraději něčím praštili. Postava Ondřeje je podobně schovaná v zákulisí jako postava barmanky Kamily (herečka Eliška Dohnalová). Ani její dějová linka není nejvýraznější, přesto herečku v Ulici můžete neustále vídat v souvislosti s jinými dějovými linkami.

Láska k Jindře málem rozhádala Ondru a Bedřicha

Jedním z výraznějších dějů Ondřeje v Ulici byla doba, kdy se zakoukal do zpěvačky Jindry. Jindra Pražáková se jednou zúčastnila jejich konkurzu na nového člena kapely a od té doby se jich držela, protože jim mimo jiné dělala i manažerku kapely. Není divu, že častější a úzký kontakt způsobil, že se mladý Ondra do Jindry zamiloval. Kamenem úrazu však bylo to, že Jindra brala Ondru jen jako kamaráda a oči měla pouze pro Bedřicha.

Ani to však nebylo úplně nejlepší, protože Bedřich byl zadaný. Osud tomu však chtěl, že Bedřich s Jindrou skončili v posteli a vzniklo z toho děvčátko Lada. Chudák Ondřej. Nejenže se nešťastně zamiloval, nýbrž musel o Jindru soupeřit také se svým nejlepším kolegou a kamarádem. To, že spolu ti dva něco měli, málem nerozdýchal. Později se vše urovnalo. Navíc se ukázalo, že mít dítě s Jindrou není zas až takové terno. Jindra Bedřicha později podvedla s kuchařem z hospody, se kterým si u Opavy otevřela hospodu. Úplně zbytečně tedy Bedřichovi rozbila manželství. 

Herci Josefovi Vaverkovi tedy přejeme vše nejlepší k narozeninám! Podle nás by si k nim mohl rozbalit nějakou napínavější dějovou linku v Ulici, co říkáte? Třeba by se mohl střetnout s Vandou, která je aktuálně nezadaná. Sice sem tam spí s Luďkem, diváci však moc dobře ví, že tento vztah nebude mít příliš dlouhé trvání. 

Zdroj článku: