Toto jsou podle filmové databáze IMBD nejhorší seriály na Netflixu

Toto jsou podle filmové databáze IMBD nejhorší seriály na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S tolika dostupnými pořady, které lze streamovat na Netflixu, není žádným překvapením, že některé z nich jsou docela špatné a nemají u publika moc velký úspěch. Níže najdete výběr těch nejhůře hodnocených seriálů na Netflixu.

Sexy příšery (46 %)

Druhá sezóna Sexy příšer je oproti první sezóně vylepšením, ale hodnotitelé IMDb stále nejsou okouzleni jedinečnou britskou seznamovací show.

Formát je něco jako první rande před kamerou, až na to, že každý soutěžící je převlečen jako nějaká příšerka. Celkem bizár. Jediná trochu zábavná strana pořadu: Páry mají rande uprostřed města mezi normálními lidmi, například i ve vinotéce nebo v kavárně za rohem.

Jinn (31 %)

Jinn je nové arabské fantasy-drama, které od začátku vyvolalo mnoho kontroverzí a pozdvižení. Seriál se soustředí na kouzelného džina, který ale rád způsobuje ve městečku různé neplechy. Dvojice mládenců se musí postarat o to, aby džin přestal blbnout.

Po odvysílání pěti epizod byla původně arabská show neprodleně v kritice, protože se jedna z ženských postav líbá se dvěma různými muži. Jordánský prokurátor dokonce požádal jordánskou jednotku ministerstva vnitra pro počítačovou kriminalitu, aby přijala opatření k „zastavení vysílání“ kvůli „nemorálním scénám“. A aby toho bylo málo, je ten seriál prostě jen špatný.

Badmintonový sen (19 % vs. 72 %)

„Badmintonový sen“ je jihokorejské sportovní drama, které dokázalo něco velmi divného. Je to úplně nejhůře oznámkovaný seriál Netflixu na IMDB. Celkem 1,9 z 10 hvězdiček, tedy 19 %. Na ČSFD ale vidíme neuvěřitelných 77 %. Jak se to stalo? A jaká stránka má pravdu?

Děj sleduje otce a jeho syna, jak se stěhují za svou novou prací: Pomáhají skupině badmintonových hráčů získat zpět svou bývalou kvalitu a slávu. Je to poměrně standardní zápletka, známe již stejně postavený děj jak z fotbalu, tak z hokeje, ale i z basketbalu. To, že se tady jedná o badminton, není zrovna dechberoucí, ale aspoň nový. Koneckonců, musíte sami rozhodnout, zdali byste seriálu dali 77 % nebo 19 %.