Když se IMDB se seriálem nepáře: Toto jsou podle filmové databáze nejhorší seriály na Netflixu

Když se IMDB se seriálem nepáře: Toto jsou podle filmové databáze nejhorší seriály na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S tolika dostupnými pořady, které lze streamovat na Netflixu, není žádným překvapením, že některé z nich jsou docela špatné a nemají u publika moc velký úspěch. Níže najdete výběr těch nejhůře hodnocených seriálů na Netflixu.

Ledová archa (52 %)

Futuristické koncepty byly mezi diváky vždy hitem, což může vysvětlit úspěch seriálu „Černé zrcadlo“. Možná si streamovací gigant myslel, že takovýto úspěch dokáže s „Ledovou archou“ zopakovat.

Pořad se odehrává sedm let poté, co se náš svět stal zamrzlou pustinou. Kvůli politické a sociální nespravedlnosti zde vznikají konflikty. Hlavním představitelem seriálu jsou Jennifer Connellyová a Daveed Diggs. Seriál je celkem stabilní, ale časem to sněžné okolí začne mrazit i u vás doma.

Velká komediální záměna (35 %)

Tato show kombinuje hvězdy z několika různých situačních komedií. Můžete se tedy těšit na spoustu známých tváří –⁠ včetně Evy Longoriové, Gabriela Iglesiase, Tia Mowry-Hardrictové a Paula Wighta.

V čem je tedy problém? Říká se, čeho je moc, toho je příliš. A přesně to platí i pro tento výtvor. Postavy hrají přes sebe, jako divák musíte sledovat až moc dějových větví a nedokážete si chvilku odpočinout. Navíc ne každý vtip je opravdu vtipný, což je pro sitcom docela blbé.

Zdroje článku: