Hádky i pokusy o usmíření: Jakými událostmi se Ulice rozloučila těsně před Vánoci?

Hádky i pokusy o usmíření: Jakými událostmi se Ulice rozloučila těsně před Vánoci?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední předvánoční díly Ulice jsou za námi. Co všechno se v nich událo? Věrka se Kryštofovi a Karle postarala o chvíle plné rozpaků i pobavení. Skyler zahájila boj o Frantu a navážela se do Báry. Šimonovo přátelství s Romanovou sestrou se ocitlo v ohrožení a Lumír se musel rozloučit s Kateřinou.

Věrčin svérázný způsob usmiřování

Věrka s Lubošem museli nějaký čas bydlet u Kryštofa a Karly. Věrce pochopitelně nemohlo uniknout, že mezi těmi dvěma není něco v pořádku. Pak objevila Vojtův dopis pro Ježíška a měla rázem jasno. Rozhodla se dopomoct k tomu, aby se Kryštof a Karla usmířili, jenže jak? Nenapadlo ji nic chytřejšího než jim pod stromeček nadělit moderní erotickou pomůcku. Každé mráčky v manželství přece spolehlivě zažene trocha radosti v ložnici, pravda? Faktem je, že Věrčin pokus byl nakonec zdrojem rozpačitých, ale upřímných úsměvů.

Nerozhodný František mezi dvěma dívkami

Bára se po návratu z Izraele chtěla konečně zase sejít s Aničkou a popovídat si. Původně ji mínila pozvat na vlastnoručně uvařenou večeři, ale pak se i s Frantou domluvili, že se sejdou v Coolně. Bára cestou potkala Skyler a nabídla jí, aby se k nim připojila. Tehdy ještě netušila, že se do ní Frantova bývalá přítelkyně bude z nějakého důvodu celý večer navážet. Skyler označila Báru za zoufale hodnou a vlastně i naivní.

Jen František a Anča znali důvod její mrzutosti a popichování. Franta se následujícího dne vydal za Skyler, aby jí řekl, že má do Báry přestat rýt. Skyler se ale jeho káráním nenechala zastrašit a prohlásila Báru za příšerně nudnou. Jak s ní Franta vůbec může být? Mladík se později Aničce přiznal k úletu se Skyler. Tvrdil, že chce zůstat s Bárou. Jistota z něj ale zrovna nečišela.

Hádka Valerie a žárlivého Šimona

Někteří z rodičů a profesorů začali protestovat proti Šimonově účasti na školním lyžáku. Gábina nechápala, proč by měl být nadále trestán za něco, za co už odpovídající trest dostal. Nelíbilo se jí, že syna vyčleňují z kolektivu. Kromě toho tu byli lidé, kteří ho na lyžáku chtěli, např. Romanova sestra Valerie. Ta dokonce sepsala petici, aby kamarád mohl jet, a předala ji řediteli.
Účast byla Šimonovi povolena, ale velkou radost mu to nepřineslo. Rozhodilo jej totiž, že Valerie s někým chodí. Celou dobu si myslel, že o něj má zájem, když ho zve na lavičky a zastává se jej. Teď ovšem nabyl dojmu, že to dělala jen kvůli výčitkám svědomí a z lítosti. Pohádali se a není jasné, zda jejich přátelství vydrží.

Šimon se do Valerie zakoukal. Zdroj: TV Nova

Lumírovy Vánoce bez Kateřiny?

Lumír zazdil narozeniny své přítelkyně a musel to urychleně napravit! Na radu Ingrid pozval Kateřinu domů na večeři a připravil legendární steaky. Při té příležitosti se jí také zeptal, jestli by s ním a s jeho rodinou nestrávila Vánoce. Kateřina ho nemile překvapila odpovědí, že hodlá odletět do Itálie za dcerou, a to hned dalšího dne. Jejich loučení však nebylo tak smutné, jak by se mohlo zdát. Když Lumír s Lexíkem vyprovázeli Kateřinu, stihli se domluvit, že za ní zaletí ještě před koncem roku.

Nový rok by Lumír a Kateřina mohli zahájit společně. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text