Fotokvíz: Krásky z Pobřežní hlídky okouzlily kdekoho. Ne každý ale pozná herečky jen z fotek

Fotokvíz: Krásky z Pobřežní hlídky okouzlily kdekoho. Ne každý ale pozná herečky jen z fotek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V našem fotokvízu se můžete vrátit v čase do těch bezstarostných dnů, kdy v televizi běžela populární Pobřežní hlídka. Slunce, moře a nádherné ženy v atraktivních červených plavkách, kdo by se rád nepodíval… Teď jde ale o to, jak dobře si ty krásné herečky pamatujete.

Na Pobřežní hlídku se někdy podíval snad každý z nás, i kdyby jen jednou. Však je to také nejsledovanější seriál všech dob, zapsaný v Guinessově knize světových rekordů. Bylo by tedy nanejvýš zvláštní, kdyby unikl vaší pozornosti. Kdo by se ostatně nechtěl občas mrknout na prosluněné písečné pláže, divoké vlny, pohledné záchranáře a krásné záchranářky v červených plavkách? Dramatické příběhy byly už jen příjemným bonusem.

Pokud také patříte k těm, kteří v devadesátých letech seděli u obrazovek a s nadšením sledovali Pobřežní hlídku, určitě pro vás nebude problém poznat její hlavní hrdiny, respektive hrdinky. Ale pozor, teď nám nejde primárně o seriálové postavy, ale o jejich představitelky. V našem fotokvízu se pokusíte na základě fotek správně uhádnout jména hereček. Myslíte, že to dokážete? Ať už odpovíte správně na každou naši otázku, anebo se trošku spletete, doufáme, že si náš kvíz hlavně užijete.

Věříme, že vás náš kvíz alespoň na chviličku zabavil a pomohl vám přenést se na exotické pláže lemované azurovými vlnami. Není nad to se maličko odreagovat po práci, pravda? Budeme rádi, když vyzkoušíte i naše další fotokvízy.

Zdroj článku: