Tom Cruise a jeho ženy. Krachují jeho vztahy kvůli náboženství?

Tom Cruise a jeho ženy. Krachují jeho vztahy kvůli náboženství?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po svém debutu v 80. letech byla hvězda filmů Top Gun nebo Rain man idolem mnoha žen po celém světě. V osobním životě o partnerky neměl nouzi, podíváme se na ty nejznámější, které se po jeho boku ukázaly.

Mimi Rogers byla jeho první manželkou. On se tajným sňatkem v roce 1987 stal již jejím druhým manželem. Společné měli neobvyklé vyznání, Rogers Cruisovi představila nové náboženské hnutí Scientologie. O dva roky později se pár rozešel, k rozvodu došlo v roce 1990. Veřejně hovořili o tom, že společně prožili opravdu hezké chvíle, byly zde ovšem nepřekonatelné problémy. 

Nicole Kidman se seznámil tentýž rok při natáčení dramatu Bouřlivé dny a během několika měsíců se vzali. Herec byl sice o 10 centimetrů menší a na veřejnosti se s ním Kidman vystavovala jedině bez podpatků, to ale jejich vztahu nebránilo. Rozhodli se založit rodinu, po traumatickém mimoděložním těhotenství a následném potratu si adoptovali dvě děti. Problémy v ráji se začaly nořit kvůli scientologické sektě, jejíž součástí Cruise stále byl. Jeho ženě byla bližší tradiční náboženství jako křesťanství a sekta začala vyvíjet nátlak, aby jejich vztah ukončil. V roce 2001 herečka otěhotněla a ve třetím měsíci jí Cruise oznámil, že se rozvádí. O dítě znovu přišla.

O tom, že si vezme Toma Cruise snila Katie Holmes již dávno předtím, než se tak skutečně stalo. Zasnoubili se již po dvou měsících a v roce 2016 se jim narodila dcerka. Holmes na naléhání manžela také vstoupila do církve a porod malé Suri tak provázeli nezvyklé církevní zvyky. Cruisova žena musela po celou dobu porodu mlčet a první den po porodu muselo novorozeně trávit samotné, bez přítomnosti matky. Všechna pravidla související se Scientologií herečka dlouho neunesla, po šesti letech se s Cruisem rozvedla a společně s dcerou z církve odstoupily.  

Herec své soukromí drží maximálně pod pokličkou, od posledního rozvodu tak oficiálně žádný další vztah nepotvrdil. O svém vyznání dnes již veřejně příliš nehovoří, přesto se zdá, že je stále součástí církve. V posledních osmi letech se objevily mnohé spekulace o jeho partnerkách, mezi nimi byla zahrnuta jména jako Olga Kurylenko nebo Laura Prepon, jedna z hlavních představitelek seriálu Orange Is the New Black.