Eva Burešová pochopila, že by se mohla živit zpěvem

Eva Burešová pochopila, že by se mohla živit zpěvem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Fanoušci seriálu ZOO se těšili na návrat hlavní hrdinky z mateřské dovolené, ale postava Viky byla pro všechny velkým zklamáním. Žádná love story se nekonala a Eva Burešová má v seriálu zoufale málo prostoru.

Můžeme jen spekulovat, zda je tomu tak na přání herečky, nebo zda se tvůrci rozhodli ponechat na výsluní Michaelu Pecháčkovou, která naplno využila příležitosti, když postava Viky na čas zmizela. Marně všichni čekají na slibovanou velkou lásku Viky a Filipa. Ten zatím předvádí Sid, že není jedinou rybkou v rybníčku – po svobodné matce Machyánové teď okouzlil i Mariku. To však nebude mít dlouhého trvání, protože postava Mariky bude muset na čas ze seriálu zmizet, a to kvůli těhotenství herečky. Jenže to vypadá, že spíš než románek s Evou Burešovou dopřejí tvůrci Klusovi flirtík s Pecháčkovou.

Eva Burešová asi v současné době moc velikost své role v seriálu ZOO neřeší, protože poprvé v životě se odhodlala uspořádat koncertní turné. Jak to tak vypadá, je z úspěchu hodně potěšená, protože na Instagramu přestala vystavovat končetiny svého druhorozeného syna a zásobuje své fanoušky momentkami z koncertů.

Návštěvnost je výborná, jak se Eva zmínila, dokonce má i skupinu skalních fanoušků, kteří jezdí na všechny její koncerty. S vyprodanými halami a také s úspěchem v nově nastudovaném muzikálu Bodyguard se možná ani talentované zpěvačce nebude chtít se znovu vracet do seriálu, v němž v současné době hraje jen „štěk“.

Eva se také nedávno zmínila, že je hodně emotivní – když vidí, jak skvělou atmosféru na koncertech má, musí hodně bojovat s tím, aby nebrečela rovnou na pódiu.

Určitě je potřeba zmínit i Přemka Forejta, protože ani pro něj to určitě není jednoduché, když Eva jezdí několik týdnů po republice. Určitě tak potřebují skvělou organizaci, aby jejich dvěma synům nic nechybělo. Tak třeba se populární kuchař konečně pochlapí a odvede matku svého syna k oltáři.

Syna zplodil, stromů zasadil už několik, dům sice nepostavil, ale hypotéka také není snadná záležitost, tak už chybí jen ty svatební zvony. O ruku by ji mohl požádat rovnou na pódiu některého z koncertů.

Zdroj článku:
  • autorský text