Eliška ze ZOO nechtěla žádného muže, změní to konečně Robert?

Eliška ze ZOO nechtěla žádného muže, změní to konečně Robert?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eliška se chlapům vyhýbá jako čert kříži. Kdykoli se jí máma snaží někoho dohodit, rázně odmítne. Má příliš mnoho špatných zkušeností a je od přírody nezávislá. Zdá se však, že fotograf Robert našel způsob, jak si ji získat.

Ošetřovatelka žiraf se několikrát spálila

Eliška Krásná se v mužích mnohokrát zklamala. Synky Matyho a Mikyho vychovává sama, protože jejich otec se předvedl jako nezodpovědný blb, který na rodinu kašle. Pak v ní probudil zájem její idol, violoncellista Petrášek, ale ukázalo se, že mu jde jen o sex. Ani rande s ošetřovatelem hrošíků Jardou Vaníčkem nevyšlo podle představ a od té doby zůstává Eliška sama – z přesvědčení, že všichni chlapi jsou mizerové a že vlastně na randění nemá čas. Celý den tráví u žiraf, a pokud má volno, věnuje ho dětem.

Svině klouzavý – a nedobytný

Jediný muž, který to s Eliškou dosud nevzdal, je fotograf Robert. Toho si oblíbili i její synové – vzhlížejí k němu víc než k tátovi. Anežka si také myslí, že by byl pro dceru skvělá partie. Je upřímný, hodný a Elišku má doopravdy rád. Kolikrát jí už pomohl z problémů? Člověk by to ani nespočítal. Přesto se Eliška vymlouvá, kdykoli ji Robert s kyticí v ruce zkusí pozvat na večeři. Podle ní prostě není ten pravý, ale Anežka ví svoje. Dcera je zkrátka jen umanutá a hraje si na ledovou královnu.

To se změní, když Eliška náhodou zaslechne, jak se Jarda Robertovi posmívá, že by s ním nikdo na rande nešel. Aby necitu vyvedla z omylu, rozhodne se Robertovo pozvání na večeři přijmout. Objednat si k jídlu zrovna šneky ale nebyl z jeho strany nejlepší nápad. Nešťastný fotograf se pěkně ztrapní při snaze vycucnout z ulity lahodný vnitřek.

Jarda Vaníček (herec Ladislav Hampl). Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Eliška se toho nebojí – srazí Vaníčka k zemi

Zákeřný Vaníček pak Robertovi namluví, že Eliška všem vykládá, jak se při večeři s ním styděla a že je dobrý akorát na hlídání jejích synů. To samozřejmě není pravda, a když se o tom Eliška dozví, s baseballovou pálkou pevně v ruce si jde s Vaníčkem vyřídit účty. Sejme ho jednou ranou a důrazně upozorní, aby jejímu klukovi nepletl hlavu. Robert nestačí zírat – nejen proto, že ho označila za svého kluka, ale také proto, že mu dá sladkou pusu.

Zdroj článku:
  • autorský text