Drbárna ze ZOO: V druhé polovině dubna uzavře Albert sázku a dvojčata si zkusí vydělávat poctivou prací

Drbárna ze ZOO: V druhé polovině dubna uzavře Albert sázku a dvojčata si zkusí vydělávat poctivou prací
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adam má další vizi – opět se chová jako blázen. Tentokrát jde o umístění stánku během jedné zábavné akce v areálu ZOO. Stánek se podle Adama musí přemístit, jenže když neřekne důvod, nikdo ho nebere vážně. Když se mu nepodaří prosadit si svou, snaží se alespoň zvýšit bezpečnost v okolí stánku.

Chudák Albert je už nadobro zmatený a vůbec netuší, co se to s ním děje. Stále se v něm perou neznámé city a jeho zlé já, které ještě pořád Kristýnu nenávidí. Když se naskytne příležitost, vsadí se s Kamilem Ovčíkem o motorku, že dostane Kristýnu tam, kam chce, a to jako první.

Albert zahájí akci tím, že se veřejně v kantýně Kristýně omluví. Jenže všichni už vědí, co je Albert zač, a tak je jim jasné, že má něco v plánu. Přítomné ženy varují Kristýnu, ale ta je přesvědčena o tom, že má konečně její laskavost na Alberta vliv. Oba muži neztrácí čas a pouští se do akce. Oba jsou přesvědčeni, že jejich šarmu žádná holka z vesnice nemůže odolat.

Tereza s Izabelou mají v plánu vyrábět cucavé bonbony. Přestože s poctivou prací nemají moc zkušeností, štěstí jim přeje a o jejich sladkosti je velký zájem. Holky jsou v kuchyni celou noc a jsou nadšené, jak jim to jde. To až do okamžiku, než je Charlie poučí, že zapomněly na náklady a jejich výdělek je směšný.

Katka u útulku
Katka v útulku. | Zdroj: FTV Prima

Charlie má špatnou náladu. Katka mu přišla zaplatit věci, které věnoval útulku, a to ho urazí. Nakonec jí peníze posílá zpět po Ilonce, a to se zase nelíbí Katce. Všimnou si někdy ti dva, jak se k sobě hodí?

Viky ještě stále nepochopila, že by si měla své podnikání a péči o syna lépe zorganizovat. K hlídání Petříka musí ještě občas hlídat i Sofii a Bena. Sice se jí daří občas děti někde odložit, ale to není stálé řešení. Tentokrát jí pomohl Karel Rokl, který přibral ještě Stázku a vzal děti do ZOO. Tam se objeví i Diana, která se chová ke Karlovi jako k partnerovi. Toho si samozřejmě všimne Marie, a tak se definitivně smiřuje s tím, že v jejím manželství už není cesty zpět. To se snaží změnit Běla, která dceru podporuje, aby se nevzdávala.

Viky chystá oslavu pro Bena, který má narozeniny. Oslava kvůli Petrovi nevyjde tak, jak má, a Ben je z toho nešťastný. Petr nakonec navrhuje, aby děti i Viky přiletěly do Paříže, kde zrovna je. Viky je hodně zaskočená, nakonec ale s pozváním souhlasí. Jenže vše nevyjde úplně podle plánu.

Danuše začíná randit s Raulem, a to přímo v osadě, kde teď poklidně žije Adamův děda. Jenže právě tam se má něco nepěkného stát. Adam tak, místo asistence u nahlášené kontroly jejich výzkumného programu, mizí zachraňovat dědu, a práci tak nechá na Sid. A vše ještě zase zkomplikuje Filip.

Vypadá to, že s Kristýnou bude dříve skórovat Kamil. To Albert nenese dobře a Brázda mu trochu pomůže, aby získal čas.

Dvojčata nakonec přece jen slaví s podnikáním úspěch. Překvapivě jim pomáhá Charlie, který najednou nemá důvod spěchat z města.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text