Prci, prci, prcičky 2 (2001): Všichni hlavní „hrdinové“ zase společně trapasí

Prci, prci, prcičky 2 (2001): Všichni hlavní „hrdinové“ zase společně trapasí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokračování bláznivé komedie s puberťáky American Pie nabízí opět podívanou, ve které si fandové jedničky přijdou na své. Kterého z hlavních "borců" jste měli nejraději?

Známá skvadra opět na scéně

I ve dvojce oblíbeného teenagerského filmu Prci, prci, prcičky se objevují hlavní hrdinové z jedničky. Opět se ukáže nemotorný trumpeta Jim, sympaťák Kevin, intelektuální badatel Finch, sportovní hvězda Oz a lamač dívčích srdcí a namachrovaný floutek Stifler.

Co se bude dít o univerzitních prázdninách?

Známá parta se opět sejde, aby trávila společné univerzitní prázdniny v pronajatém domě na pláži. Co to znamená? No ano, vidina dokonalého sexuálního zážitku! Jenže to má malý háček – k sexu je totiž zapotřebí i nějakou tu buchtu – a s tím je docela potíž. Připravují parádní mejdan, a vše si dopodrobna plánují. Samozřejmě se vše nakonec stejně vymkne kontrole. Jak to asi dopadne…?

Fanouškové jásají

Lidé, kteří si oblíbili Prcičky, byli po uvedení dvojky nadšení. Opět se na plátně kin objevily jejich oblíbené herecké komediální hvězdy – Jason Biggs, Tara Reid, Seann William Scott i Alyson Hannigan. Nutno dodat, že kromě fórků psaných scénáristy je film okořeněný také hláškami Seanna Williama Scotta, který si v roli Stiflera zaimprovizoval. Výsledek byl k popukání.

Filmové pokračování oblíbené komedie jen v Česku navštívilo na 371 tisíc diváků, a vydělal tak přes 31 miliónů korun.