Drbárna ze ZOO: Ty nejzajímavější události, na které se můžete těšit v první polovině února

Drbárna ze ZOO: Ty nejzajímavější události, na které se můžete těšit v první polovině února
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejčastěji se bude na obrazovkách objevovat Sid. Po prvním pokusu s líhnutím vajec se s chutí pouští do další práce. Má velkou oporu od Hrušky, Roklové, Kodyma a Filipa. Není žádným překvapením, že Albert, který chce mít ze všeho rychle zisk, její pokusy nepodporuje.

Teprve když vycítí, že by z podařeného líhnutí něco mohl mít i on, začíná se o její práci zajímat. Ale Sid se pustila do něčeho, co není snadné, a tak musí být hlavně trpělivá a počítat i s tím, že někdy věci nevyjdou, jak si plánuje.

Z děje se nevytratí ani Ruda a bude to tentokrát zkoušet přes vnuky. Eliška nakonec přece jen nezvedenému otci dá malou šanci. Miky a Maty budou mít průšvih a Krásný jim pomůže. Eliška se stejně nakonec o průšvihu dozví a také si všimne, že ji hodně pomohl Břéťa a ochránil kluky před malérem. Něco bude ve vzduchu. Když ji Břéťa po čase pomůže dostat zpět peníze, které ji byly odcizeny z účtu, získá další plusové body.

Izy by se ráda přiblížila k Vojtovi, ale není to úplně jednoduché a zatím je pro ni mladý barman trochu záhadou. Randění je pro holky hodně komplikované a Charlie je jejich aktivitám na stopě. Markéta má detektiva a přijde s informacemi, které Charlieho utvrdí v tom, že holky smlouvu porušují.

Nakonec Charlie klesne tak hluboko, že vezme holkám část peněz, a ještě pověří Ilonku, že je musí hlídat. Izy se schůzka s Vojtou vymstí.

Izy a Vojta, zdroj: FTV Prima

Albert bude opět řádit a tentokrát se zaměří na Adélku, která dostane vyhazov. Překvapivě bude mít zastání u Pekaře, který jí obstará právní pomoc. Albert tak nakonec musí ustoupit. Nedaří se mu ani jednání s Alicí Novotnou o dalším sponzorství. Zlost si samozřejmě zase vybije na Sid, která už má trochu nahnáno a jde se poradit za babičkou. Ta postoj Alice schvaluje.

Do děje se vrací Danuše a Ben. Ten je však hodně divoký, a tak mu musí najít nějakou zábavu. Náhodou se potká s Raulem, a tak ho přivede k rybaření. Po několika schůzkách Danuše a Raula je jasné, že to není jen kvůli Benovi a že je jim spolu dobře.

A budou se dít věci. Sid a její nový inkubátor budou s líhnutím slavit úspěch, a to přitáhne pozornost. Albert je najednou celý žhavý a chce podat patent za zoo. Marie Sid varuje, aby se na ničem s Albertem nedomlouvala, protože ji podvede. Ten se jí opět začne mstít a poštve proti ní lidi v zoo. Jenže když jde o slávu a peníze, je ještě někdo ve městě hladovější. Starosta Bavor má pro Sid nabídku a ona ji přijme. Ale je si jistá, že si tentokrát může prosadit svou, a tak bude od starosty něco chtít.

Jak začíná stoupat její popularita, šikovně začne mediální pozornost obracet na své spolupracovníky, a tak si začne vylepšovat pověst. V soukromí už tak veselá není. Adam je stále daleko a ona se přistihla, že s Filipem už to není obyčejné přátelství a pokušení je tak blízko.

Albertova ředitelská kariéra se blíží ke konci. Zjistí, kdo si jeho vyhazov u starosty prosadil? Ani zlatý padák nedostane, přestože se o to starý Polák hodně snažil. Albert se bude pokoušet najít si nové, dobře placené místo, ale nikdo ho nechce. Nepochodí u Novotných, u Ovčíkových, a nakonec ani u Němečkových, kde místo marketingového poradce získá překvapivě někdo jiný.

Z děje nezmizí ani Katka, která bude mít starosti nejen s Polákem, ale i s dědou, kterého zradí zdraví. Polák slibuje pomoc s operací, pokud Katka prodá pozemek.

Zdroje článku:
  • FTV Prima,
  • autorský článek