Drbárna ze ZOO: Robert Urban na sebe před časem prozradil, proč skoro nepije a jak to má s láskou

Drbárna ze ZOO: Robert Urban na sebe před časem prozradil, proč skoro nepije a jak to má s láskou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se postava soudce Petra v seriálu už nějakou chvíli neukázala, herec Robert Urban se stále ještě vznáší na obláčku popularity, kterou mu jeho velká seriálová role přinesla. V minulosti se v zábavném pořadu rozpovídal o kráse, lásce i zdraví.

Herec ani netušil, že proběhla divácká anketa o nejkrásnějšího herce seriálu a že ji vyhrál. Byl z toho trochu zaskočený, protože si myslí, že třeba David Gránský je považovaný za krasavce, a je proto podle něj divné, že to nevyhrál on. Jenže David hraje v seriálu hodně zápornou postavu, a to mu zřejmě na popularitě moc nepřidalo.

Robert si myslí, že lidé, kteří jsou označovaní jako krásní, to mají v životě těžší, protože musí vynaložit mnohem více úsilí, aby přesvědčili své okolí, že nejsou hloupí. Zmínil, jaké měl štěstí, když potkal svou krásnou přítelkyni, protože hned poznal, že je dokonalá.

„Když jsem ji viděl, říkal jsem si, jak je krásná. Pak jsem ji pozdravil, byla milá a sympatická, a ještě jsme si popovídali o sportu. Byl jsem nadšený,“

popsal Robert setkání se svou životní láskou.

Aby si ji nenechal prchnout, přestěhoval se za ní hned do Prahy. Zpětně to podle něj bylo trochu riskantní, ale na druhou stranu spolu zažili už hodně dobrodružství a dobře se poznali. Dokonce by mu nevadilo, kdyby se ve vztahu posunuli dál. V ZOO byl obklopený seriálovými dětmi a určitě se nebrání vlastním dětem. Ale chce nechat věcem volný průběh.

Sám vyrostl v neúplné rodině a s bratrem žili po rozvodu jen s otcem. Nic mu však nechybělo a otci také vděčí za to, že ho přivedl k umění. Začal s vášní pro latinskoamerické tance a step. To ho přivedlo na konzervatoř a potom i k herectví.

Trochu s humorem se také zmínil, že stárne a už ho bolí kolena, a když dostal k pití skleničku vína, uvedl, že moc pít nemůže, protože má jen jednu ledvinu. Přišel na to náhodou, když byl na jiném vyšetření, a tak se zjistilo, že se mu druhá ledvina vůbec nevytvořila. Žádné omezení mu to však nepřineslo. Dokud měl čas, tak byl dokonce vášnivým lyžařem. I lyžování má spojeno s otcem a s úsměvem dodal, že ho na lyže postavil už ve dvou letech, a když se mu moc nechtělo, tak ho trochu tloukl hůlkami.

„Ale tenkrát se to ještě mohlo,“

shodli se spolu s moderátorem.

Zdroje článku: