Diskuze

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí
Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek

Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí
Kdo jsou nově představení soutěžící pár pro StarDance 2026?

Nově představeným párem pro StarDance 2026 jsou rocková zpěvačka a muzikantka Marta Jandová a tanečník, choreograf a lektor Martin Prágr. Pro Martina Prágra se jedná již o pátou účast v této soutěži.

Jaké byly první dojmy Marty Jandové a Martina Prágra z jejich tanečního partnerství?

Marta Jandová si vysnila partnera, se kterým to bude dril i sranda a který ji povede a pochválí. Martina vnímá jako splnění tohoto přání. Martin Prágr se rozsvítil radostí, když zjistil, že jeho partnerkou bude právě usměvavá a pozitivní Marta Jandová.

Proč se Marta Jandová rozhodla zúčastnit StarDance právě letos?

Marta Jandová několik let pozvánky odmítala, hlavně kvůli malé dceři Marušce. Nyní, když ji dcera tolik nepotřebuje, cítí, že nastal ten správný čas, a nabídku tentokrát neodmítla.

Jaký přístup má Martin Prágr ke své účasti ve StarDance a co si přeje pro svou partnerku?

Martin Prágr se do StarDance zapojuje už popáté, jelikož projekt vnímá jako příležitost pro emoce, zážitky a poznávání lidí, spojenou s tancem. Přeje si, aby si jeho taneční partnerka ze StarDance odnesla co nejlepší zážitky a ráda na to vzpomínala i za dvacet let.

Jaké rituály dodržuje Martin Prágr před přímými přenosy StarDance?

Martin si před vstupem na parket vždy vyčistí boty kartáčem a namočí je do vody. Také v den přímého přenosu volá v konkrétních časových linkách určitým přátelům, přičemž zapomenutí na hovor považuje za špatné znamení.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Proběhla oslava 84. narozenin české legendy. Kritici mluví o přírodním úkazu
25.07.2026

Proběhla oslava 84. narozenin české legendy. Kritici mluví o přírodním úkazu

Představte si muže, který ve svých čtyřiaosmdesáti letech odmítá zestárnout a místo klidného odpočinku se nechá vnést na vlastní zahradu čtyřmi...

Zítra v Ulici: Ve středu Ota udělá krásné gesto. Veřejně pochválí Koldu – i před otcem
05.05.2026

Zítra v Ulici: Ve středu Ota udělá krásné gesto. Veřejně pochválí Koldu – i před otcem

Otovi se samozřejmě nelíbí, že Kolda starší zbil svého syna, který navíc udělal správnou věc. Rozhodne se mladého Martina veřejně pochválit školním...

Zítra v Ulici: V úterý má Petr starostí nad hlavu a Áje bude z Mária trapně
04.05.2026

Zítra v Ulici: V úterý má Petr starostí nad hlavu a Áje bude z Mária trapně

Petr musí řešit firemní záležitosti, nevyžádanou dovolenou v Itálii, ale hlavně Koldův monokl. Ani profesorům se nelíbí, že ho otec takhle zbil, a...

Saša Rašilov prošel podobnou životní bouří jako jeho seriálový Petr z Polabí. Po rozvodu našel druhou šanci na štěstí
30.07.2026

Saša Rašilov prošel podobnou životní bouří jako jeho seriálový Petr z Polabí. Po rozvodu našel druhou šanci na štěstí

V seriálu Polabí udělal Petr Malíř osudovou chybu a teprve bolestivé vystřízlivění mu otevřelo oči. Diváci teď netrpělivě čekají, jestli ještě...

Po boku Michaela Vykuse stojí bývalá miss. Mají spolu malou dceru
04.06.2026

Po boku Michaela Vykuse stojí bývalá miss. Mají spolu malou dceru

Michael Vykus je talentovaný herec, otec a také muž, který podlehl kouzlu bývalé miss Lilian Sarah Fischerové. Partneři spolu mají malou dcerku...

Drbárna ze Strání: Z Oskara bude táta, Veronika se snaží usmířit Davida s matkou a Štěpánka vytrvale lže
13.05.2026

Drbárna ze Strání: Z Oskara bude táta, Veronika se snaží usmířit Davida s matkou a Štěpánka vytrvale lže

Tématem k drbání se stala Radka. Lidé si všímají jejího apetitu a také kil navíc. Oskar si vyslechl narážky i od chlapů v hospodě. Kája je stále...

Herečka promluvila o budoucnosti Žofky z Ulice i vlastní mezinárodní maturitě
06.06.2026

Herečka promluvila o budoucnosti Žofky z Ulice i vlastní mezinárodní maturitě

Žofka Dušková má čerstvě po maturitě. Její představitelka tu svou absolvovala už skoro před dvěma roky a nyní studuje psychologii. Co čeká...

Rekordní Vary jsou za dveřmi. Jubilejní ročník nabídne novinky, které návštěvníci ještě nezažili
01.07.2026

Rekordní Vary jsou za dveřmi. Jubilejní ročník nabídne novinky, které návštěvníci ještě nezažili

Červený koberec, světové filmové hvězdy, stovky projekcí i večírky, které končí až nad ránem. Karlovy Vary letos slaví šedesátiny a organizátoři...

Diváci seriálu Polabí kroutí hlavou. Vztah těchto dvou má však reálný základ
08.07.2026

Diváci seriálu Polabí kroutí hlavou. Vztah těchto dvou má však reálný základ

Na první pohled vypadají, jako by do seriálu omylem zabloudili z úplně jiného světa. Ona je věčně rozesmátý diblík s dětskou duší, on dobrosrdečný...

Dnes v Ulici: Bára bude chodit kolem horké kaše a Erik to od Michala pěkně schytá
28.05.2026

Dnes v Ulici: Bára bude chodit kolem horké kaše a Erik to od Michala pěkně schytá

Erik se rád staví na zadní a odmítá veledary od své mámy. Jenže z těch může Michal alespoň něco uvařit. Z Erikova postoje se ostatně nikdo nenají....

Diskutujte

Nejnovější fotogalerie

Mimořádná zpráva: Oblíbení moderátoři po dvaceti letech končí ve StarDance
14.09.2026

Mimořádná zpráva: Oblíbení moderátoři po dvaceti letech končí ve StarDance

Marek Eben a Tereza Kostková budou letos oblíbenou taneční soutěž StarDance moderovat naposledy. Moderátoři to oznámili na tiskové konferenci k...

Harry Potter se vrací, ale tentokrát bude všechno jinak. Nové záběry ukázaly svět, který fanoušci poznají až překvapivě dobře
13.09.2026

Harry Potter se vrací, ale tentokrát bude všechno jinak. Nové záběry ukázaly svět, který fanoušci poznají až překvapivě dobře

Některé dveře se po letech znovu otevřou a za nimi čeká svět, který už dobře známe. Jenže tentokrát bude cesta do něj delší, podrobnější a možná i...

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka
12.09.2026

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka

Charismatický herec Vasil Fridrich, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Ulice nebo Devadesátky, se oženil. Za ženu si vzal o třináct let...

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž
12.09.2026

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž

Každé léto se vrací na televizní obrazovky a znovu dokazuje, že dobrý humor nestárne. Seriál Hospoda si i po více než třech desetiletích drží věrné...

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy
11.09.2026

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy

Nejdřív přišla velká ambice, potom prázdná kina a rozpačité recenze. Teď se česká zombie komedie vrací v úplně jiném prostředí. Netflix jí dává...

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec
11.09.2026

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec

Václav Vydra je velký milovník zvířat. Společně se svou manželkou Janou Bouškovou bydlí na statku na Slapech a zvířat tu mají požehnaně. Velkou...

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“
11.09.2026

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“

Kdo sleduje nový seriál Boží plán na TV Nova, určitě v něm kromě řady známých a mladých herců zahlédl i Roberta Nebřenského. Tento dvaašedesátiletý...

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně
10.09.2026

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně

Podnik, který měl být splněným snem, se během několika let změnil v boj o přežití. Dluhy rostou, personál odchází a kuchyně má svá vlastní pravidla...

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou
09.09.2026

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou

Někdy stačí obyčejná návštěva banky, venčení psů nebo vesnická veselka a poklidný den se během chvíle změní v pořádný chaos. Hrdinové Božího plánu...

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek
09.09.2026

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek

Richard Krajčo není jen zpěvák, kytarista, frontman skupiny Kryštof nebo herec. Je také majitelem jedné budovy v malé vesničce v Podkrkonoší jménem...

Nejnovější diskuze