Diskuze

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí
Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek

Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí
Kdo jsou nově představení soutěžící pár pro StarDance 2026?

Nově představeným párem pro StarDance 2026 jsou rocková zpěvačka a muzikantka Marta Jandová a tanečník, choreograf a lektor Martin Prágr. Pro Martina Prágra se jedná již o pátou účast v této soutěži.

Jaké byly první dojmy Marty Jandové a Martina Prágra z jejich tanečního partnerství?

Marta Jandová si vysnila partnera, se kterým to bude dril i sranda a který ji povede a pochválí. Martina vnímá jako splnění tohoto přání. Martin Prágr se rozsvítil radostí, když zjistil, že jeho partnerkou bude právě usměvavá a pozitivní Marta Jandová.

Proč se Marta Jandová rozhodla zúčastnit StarDance právě letos?

Marta Jandová několik let pozvánky odmítala, hlavně kvůli malé dceři Marušce. Nyní, když ji dcera tolik nepotřebuje, cítí, že nastal ten správný čas, a nabídku tentokrát neodmítla.

Jaký přístup má Martin Prágr ke své účasti ve StarDance a co si přeje pro svou partnerku?

Martin Prágr se do StarDance zapojuje už popáté, jelikož projekt vnímá jako příležitost pro emoce, zážitky a poznávání lidí, spojenou s tancem. Přeje si, aby si jeho taneční partnerka ze StarDance odnesla co nejlepší zážitky a ráda na to vzpomínala i za dvacet let.

Jaké rituály dodržuje Martin Prágr před přímými přenosy StarDance?

Martin si před vstupem na parket vždy vyčistí boty kartáčem a namočí je do vody. Také v den přímého přenosu volá v konkrétních časových linkách určitým přátelům, přičemž zapomenutí na hovor považuje za špatné znamení.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Nekonečná Ulice představuje nové postavy, jednou z nich je vypočítavá Sára v podání Emy Businské
13.09.2021

Nekonečná Ulice představuje nové postavy, jednou z nich je vypočítavá Sára v podání Emy Businské

S již sedmnáctou řadou přichází seriál Ulice i s novým obsazením. Jednou z nových tváří je i Ema Businská, která si zahraje vypočítavou Sáru, pro...

Nejlepší akční komedie, které pobaví každého. Znáte je?
24.06.2021

Nejlepší akční komedie, které pobaví každého. Znáte je?

Pokud hledáte film, který pobaví celou rodinu nebo ozvláštní každou oslavu či večírek, s akčními komediemi nikdy nešlápnete vedle. Jejich humor...

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami
14.04.2021

Bývalá hvězda Ordinace v růžové zahradě má svou vlastní módní značku dětského oblečení Cuna vlnami

Slavná matka slavných hereckých dětí, bývalá manželka slavného herce, divadelní a filmová herečka a úspěšná návrhářka mající vlastní módní značku....

Jana Rytířová z Ulice
09.10.2021

Jana Rytířová z Ulice

Jana je v Ulici čím dál úspěšnější herečkou, ale právě toto povolání ji přineslo mnoho nepříjemných zkušeností. Pamatujete si na všechny její...

Eva Josefíková končí ve Slunečné a odchází na mateřskou. Co bude s Denisou?
05.05.2021

Eva Josefíková končí ve Slunečné a odchází na mateřskou. Co bude s Denisou?

Eva Josefíková vystřídala ve Slunečné svou kolegyni Veroniku Arichtevu, která odešla na mateřskou. Krásná herečka je však rovněž v očekávání...

Filmy o skutečných ženských hrdinkách. Tyto ženy dokázaly změnit svět
15.02.2021

Filmy o skutečných ženských hrdinkách. Tyto ženy dokázaly změnit svět

Připomeňme se ženy, které dokázaly zamíchat historií, ať už politickou nebo uměleckou. Jak lépe je dovedeme oslavit, než zdokumentováním jejich...

Jiří Adamíra měl vzhled aristokrata, ale když šlo o lásku, rval se jako lev. A ulovil o 20 let mladší herečku
31.03.2021

Jiří Adamíra měl vzhled aristokrata, ale když šlo o lásku, rval se jako lev. A ulovil o 20 let mladší herečku

Jiří Adamíra by 2.dubna oslavil narozeniny. Bohužel nás tento charismatický elegán opustil předčasně poté, co prohrál boj s rakovinou. Zemřel v...

3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět
01.05.2021

3 romantické filmy, které musíte v květnu vidět

Květen je měsíc lásky, tak toho využijte a pusťte si ty nejromantičtější filmy, které filmové plátno nabízí. Zamilované filmy jsou jednoduše...

Malý výlet do starověku aneb seriály pro milovníky koktavých císařů, statečných legionářů a babiček traviček
03.03.2021

Malý výlet do starověku aneb seriály pro milovníky koktavých císařů, statečných legionářů a babiček traviček

Zjistit úplně přesně dávnou historii nelze, ale například období starověkého Říma bylo velice dobře zdokumentováno, i když nemůžeme věřit úplně...

4:3 vs. 16:9 u starších seriálů: Netflix se stejnou chybou jako Disney+
08.10.2021

4:3 vs. 16:9 u starších seriálů: Netflix se stejnou chybou jako Disney+

„Seinfeld“ je jedním z nejlepší sitcomů všech dob. Teď se všech devět sezón dostalo na Netflix, jenže ani tento streamovací portál se nevyhnul...

Diskutujte

Nejnovější diskutované