Diskuze

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí

StarDance 2026: Představujeme Martu Jandovou a Martina Prágra: Když jsem zjistil, že mou partnerkou je Marta, rozsvítil jsem se radostí
Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek

Loni se soutěžící StarDance vydali napříč republikou, a proto byli diváci o pravidelné televizní vysílání ošizeni. Letos se tak konečně dočkají všichni, kdo mají tento pořad rádi. A diváků není málo. V roce 2024 byla průměrná sledovanost jednotlivých dílů 1,6 milionů diváků starších patnácti let.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Kam se poděli sousedé Jefferson a Marcy ze seriálu Ženatý se závazky
07.09.2020

Kam se poděli sousedé Jefferson a Marcy ze seriálu Ženatý se závazky

Jejich manželství vzniklo po velkém flámu a z této kocoviny už se neprobudili. Zatímco dominantní a panovačná feministka Marcy si neplánované...

Fiktivní Joey Tribbiani ve skutečném seriálu Tak jde čas
15.02.2021

Fiktivní Joey Tribbiani ve skutečném seriálu Tak jde čas

Jedna z nejznámějších rolí Joeyho z Přátel byl doktor Drake Ramoray v seriálu Dny našeho života, v češtině označovaný také jako Tak jde čas....

Co děláme v temnotách aneb dokonalý film o upířím životě
28.06.2021

Co děláme v temnotách aneb dokonalý film o upířím životě

Upíří existují ve filmech od úplného počátku kinematografie. Jedním z prvních byl Nosferatu, později byli úspěšní upíři z Dracula filmů a Twilight...

Princ Harry, manželka Meghan a Netflix – jak bude tato trojice fungovat a čím diváky překvapí
16.09.2020

Princ Harry, manželka Meghan a Netflix – jak bude tato trojice fungovat a čím diváky překvapí

Několikaletá smlouva se streamovací službou Netflix. Královské povinnosti je tolik nenadchly, proto hledají jiné aktivity. Princ Harry s manželkou...

Boj s vážnou nemocí, příběhy pacientů a zdravotníků – takhle nám nemoc Covid-19 popisuje dokumentární film Česko-19
18.01.2021

Boj s vážnou nemocí, příběhy pacientů a zdravotníků – takhle nám nemoc Covid-19 popisuje dokumentární film Česko-19

Nemoc, která ovlivnila život každého z nás. Každý s ní má jinou zkušenost. Někdo se s ní potkal osobně, někdo si poslechl zkušenosti svých blízkých...

Hvězda Teorie velkého třesku bude v seriálové novince The Flight Attendant utíkat před zákonem kvůli vraždě milence
04.11.2020

Hvězda Teorie velkého třesku bude v seriálové novince The Flight Attendant utíkat před zákonem kvůli vraždě milence

Hlavní roli a zároveň produkci zastává Kaley Cuoco známá jako Penny z Teorie velkého třesku. Tentokrát se jako letuška probudí na hotelovém pokoji...

Na hvězdě filmů Kdopak to mluví se podepsala závislost na drogách a jídle. Takhle vypadá Kirstie Alley dnes
23.01.2021

Na hvězdě filmů Kdopak to mluví se podepsala závislost na drogách a jídle. Takhle vypadá Kirstie Alley dnes

Herečka byla na přelomu 80. a 90. let uznávanou hollywoodskou hvězdou a pověstnou krasavicí s nepřehlédnutelným sexappealem. To už ale dávno odvál...

Herci, kteří ke své kariéře přišli náhodou
23.01.2021

Herci, kteří ke své kariéře přišli náhodou

„Máte sklep? A mohla bych ho vidět?“ Autorko této zlidovělé hlášky je Milada Ježková. Byla obyčejnou dělnicí, než se jednoho dne posadila do...

Seabiscuit: Příběh natočený podle skutečnosti si získal miliony fanoušků
01.12.2020

Seabiscuit: Příběh natočený podle skutečnosti si získal miliony fanoušků

Mladý John Pollard si vydělává ve stájích bohatého rančera Charlese Howarda. Ten přišel při autonehodě o svého syna a manželka ho opustila. Po čase...

Osmy (2014): Ivan Trojan a Jiří Dvořák v hořké komedii Jiřího Stracha o překonání strachu
17.11.2020

Osmy (2014): Ivan Trojan a Jiří Dvořák v hořké komedii Jiřího Stracha o překonání strachu

Příběh jednoho obyčejného úředníka, který prožije neobyčejný den, kdy mu je v patách STB, na krku mu visí milenka, naštvaná manželka na něj čeká ve...

Diskutujte

Nejnovější diskutované