Drbárna ze ZOO: Ovčíková kuje pikle proti Dominice, Márty utěšuje Alici a do děje se vrací Albert

Drbárna ze ZOO: Ovčíková kuje pikle proti Dominice, Márty utěšuje Alici a do děje se vrací Albert
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Márty se konečně zbavil Bajdové, když jí mohl vrátit prsten, který vzal Alici během nočního přepadení. Pokud si však myslel, že bude mít chvíli klid, tak se hodně spletl. Alice se mu po přepadení sice přišla vyplakat na rameno, ale jeho rady si k srdci nevzala.

Márty utěšitelem Alice, kterou přepadl

Márty jí rozmlouval spolupráci s policií, která, podle jeho názoru, stejně nic nevyřeší. Radil jí, aby přepadení hodila za hlavu a radovala se z toho, že se jí nic nestalo. To však bohatá vdova odmítla. Přijala pomoc od Sid, která slíbila promluvit s Břéťou. Navíc natočila a zveřejnila video, kde nabídla za ukradený prsten, nebo alespoň informace vedoucí k jeho nalezení, zajímavou finanční odměnu.

Lehce se tak může stát, že Bajdová někde video zahlédne a přijde si pro štědrou odměnu. To se potom Márty hodně zapotí, aby se z problému dostal.

Bob šílí z manželky, Adam z Boba

Adam už je nervózní z toho, že se Bob nedokáže soustředit na práci a celé dny je na nervy ze své manželky. Ta se rozhodla, že s odbornou pomocí rozdmýchají v nudném manželství oheň vášně. Trvá na tom, že se o to musí snažit i její manžel. Ten je však už z její snahy a předstírané lásky úplně vyčerpaný a moc nechybělo k tomu, aby vyhodil nevylíhlá vajíčka vzácné ještěrky jen proto, že si špatně spočítal termín líhnutí. Naštěstí vše zachránila Sid, která za Adama zaskakovala a trvala na tom, že o osudu vajec rozhodne Adam.

Dominika už štve úplně každého

Dominika a Kamil
Dominika a Kamil | Zdroj: FTV Prima

Sebevědomá zrzka nikoho z rodiny nešetří. Marika, která si nedělá o Kamilovi iluze, už dává nahlas najevo svou nespokojenost se šikanou, kterou Dominika ponižuje svého nevlastního bratra Kamila. Ten vidí jediné východisko z nepříjemné situace. Kdyby matka odvolala výpověď proti otci, mohl by se Ovčík dostat z vězení a Dominiku zkrotit. Ovčíková s tím moc nesouhlasí, ale když se do ní začne Dominika navážet, usoudí, že její manžel na svobodě bude menší zlo než jeho nemanželská dcera. Ta jí jasně dala najevo, že je hlavou rodiny a nehodlá na svém chování nic měnit.

Překvapení pro Kristýnu

Kristýna je celá nesvá z toho, že se jí Albert neozývá a ani nepřijímá hovory. Obává se, že se mu něco stalo. Do plánovaného návratu chybí ještě přes měsíc. V infocentru ZOO se potkává s jeho matkou, ale ani ona s ním nemluvila. Uklidnila Kristýnu, že má asi hodně práce.

Nakonec v tom bylo něco jiného a Albert se vrátil ze světa dříve. Údajně se mu už moc stýskalo, ale je to přece jen Albert, takže je třeba jeho vysvětlení brát s rezervou.

A co asi bude s Mártym, který sedí na Albertově židli. Který z nich si ji obhájí? Asi i Lubor Brázda by raději sdílel kancelář s Albertem, aby se nemusel dívat na Mártyho, který mu vyfoukl bohatou vdovu ze sklárny.

Márty rozhodně v ZOO zůstane, protože tvůrci oznámili, že ho bude Sid opět pronásledovat. Nakonec i Adam pochopí, že jeho bývalý vojenský velitel je úplně jiný, než se snaží předstírat.

Zdroje článku: