Drbárna ze ZOO: Nová postava a další odchod jedné z nejmilejších ženských postav

Drbárna ze ZOO: Nová postava a další odchod jedné z nejmilejších ženských postav
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po Marii Roklové tak další postava ohlásila odchod ze seriálu. Původně měl být seriálový projekt dlouhý podobně jako Slunečná, ale jak to vypadá, nic lepšího zatím po fiasku Dobrých zpráv a Elišky a Damiána TV Prima nemá, a proto konec seriálu ZOO zatím ve výhledu není.

Pro řadu herců už je natáčení dlouhé a nepříliš zábavné. David Gránský to vyřešil pauzou, ve které „odjel na stáž do Ameriky“, odpočinul si a v práci pokračuje. Veronika Freimannová omezila natáčecí čas a postupně ze seriálu zmizí. Konec ohlásila čerstvě i Lucie Polišenská, která ukončila natáčení v listopadu.

Diváci se nemusí bát, že zmizí hned, stále jsou ve vysílání epizody z léta. Určitě tak ještě dojde na zápletku dvou nápadníků, které najednou Eliška má.

O natáčení, které už je nudné, promluvila Polišenská v březnu. Navíc se před časem rozhodla žít na statku, který s manželem zakoupili a několikrát se nechala slyšet, že plánuje děti. Možná právě to bude ten důvod, proč dobře placené místo opouští. V seriálu měla vlastně prostor v každé epizodě, takže i dojíždění na natáčení nebylo určitě moc komfortní.

Uvidíme, jaký konec tvůrci Lucii udělají. Mohla by i v seriálu otěhotnět. To už má nacvičeno ze Slunečné, kde jako účetní Julča otěhotněla se ženáčem. Možná uteče před oběma nápadníky, nebo s jedním z nich.

Nový fešák v ději

Petrák v seriálu Pan profesor
Petrák v seriálu Pan profesor | Zdroj: TV Nova

V dlouhých seriálech je většinou pravidlem, že se přidávají nové postavy, aby oživily děj. Naposled se objevila mrcha Dominika, uklízečka Petra a Adamův kamarád Márty. Teď to vypadá, že roli dostane i skutečný přítel seriálové Markéty, kterou hraje Michaela Petřeková. V ZOO však prostoru moc nedostává a diváci ji teď mohou ocenit v seriálu Extraktoři konkurenční televize.

Její přítel Matěj Petrák, kterého trochu tajila, by měl nově skočit do dějové linky s Charliem (Marek Němec) a pomáhat mu zjišťovat minulost nebezpečné Dominiky. Zatím není známo, jaký prostor v seriálu bude mít.

Matěj účinkuje v cirkusovém souboru Losers a jako mim vystupuje v Laterně magice a v divadle Minor. Seriálovou roli má za sebou v seriálu Pan profesor, kde hrál studenta. Určitě zajímavé je, že je vystudovaný zdravotník a vybral si obor nutričního specialisty. Herectví však pro něj není úplně neznámé. Matka i sestra vyučují dramatický obor na ZUŠ a otec učí šermířství na ostravské konzervatoři a dělá zbrojíře v Národním divadle.

Zdroje článku: