Drbárna ze ZOO: Markéta je v pokušení nechat Alberta zmlátit a Charlie bere do své party Břéťu Kabáta

Drbárna ze ZOO: Markéta je v pokušení nechat Alberta zmlátit a Charlie bere do své party Břéťu Kabáta
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky dělá pro Filipa snídani. Ten si libuje, jak je to jejich soužití hezké. I Sid připravila pro Adama vafle, ale problémy s novou žirafou jí nedovolily, aby si pokojnou snídani opravdu užila.

Sid a Petra nechtějí s novou žirafou nic pokazit, když dostaly od Elišky a Anežky důvěru. Ale vůbec nerozumí tomu, co se s mladou samičkou děje. Vypadá tak zesláblá, jako by byla vážně nemocná, jenže testy nic neodhalily. Navíc krmení, které jí dávají z ruky, si bere s chutí a rozhodně netrpí nechutenstvím. Nakonec je problém jednodušší, než to vypadalo. A na odkrytí problému měly velkou zásluhu děti od Elišky, které urputně pořád dědovi utíkají do ZOO. Chování nové žirafy jim přišlo podobné tomu, jako když změnily školu a neměly tam ještě kamarády. Sid si tak začala víc všímat chování celého stáda a přišla na to, že mladou samičku ke žrádlu prostě nepouští. Stačilo tak krmení rozdělit na více míst ve výběhu a žirafa měla šanci se k jídlu dostat.

Albert stále krouží kolem Kristýny a na popud kamarádky Lily Markéta usoudila, že by mohla využít služeb kamaráda Patrika, aby dal Albertovi pořádnou nakládačku. Na právničku tedy hodně divné rozhodnutí.

Mezitím se Markéta zabavila řešením problémů, který nastal Viky a Filipovi. Ti si nějak nepozorně přečetli smlouvu s rádiem, když se přihlašovali do soutěže. Najednou se tak museli vypořádat se skutečností, že by měli udělat 10 koncertů. To Viky odmítla kvůli Petříkovi. A Filipa napadlo, že bude lepší investovat 3000 Kč do Markéty, než vracet stotisícovou výhru ze soutěže.

A dobře udělal, protože Markéta je velice zdatně z povinných koncertů vysekala. Dokonce udělala tak dobrý dojem na šéfa rádia, že sám projevil zájem o její služby. Když následně dorazila Lily s bijcem a přemlouvala Markétu, aby se Albertovi pomstila, mladá právnička už dávno vychladla. Došlo jí, že k tomu, aby byla úspěšná a bohatá, nepotřebuje žádné chlapy. Zvládne to sama! Albert ještě bude litovat, že o ni ztratil zájem.

Raul se ve vedení snaží a určitě dělá pokroky, ale je hodně věcí, o kterých nic neví, a Sidonii prostě nenahradí. Alice tak znovu zkusila za tchyní zajet k rybníku, jestli by se nenechala přesvědčit k návratu do firmy. A tentokrát měla štěstí. Sidonie už se s vlezlými rybáři začala trochu nudit, a tak jí návrat do civilizace přišel vhod. S Raulem se dohodli, že on se bude starat o lidi a ona o výrobu. Oba tak budou mít čas i na odpočinek u rybníka.

Charlie, který byl přesvědčený o tom, že v kauze „methanol“ je Ovčík významnou figurou, předal všechen nashromážděný materiál Břéťovi. Ten však zjistlil, že nad Ovčíkem drží někdo hodně vlivný ochrannou ruku, a tak mu nebylo dovoleno se o něj dále zajímat. To však majora trochu popudilo. Rozhodl se, že spojí své síly s Charliem a děvčaty a půjdou po něm na vlastní pěst, a to i za cenu problémů, které by z toho policista mohl mít.

Zdroje článku: