Drbárna ze ZOO: Běla svůj boj za manželství své dcery nevzdává, Machyánová se mstí, Viky se zjeví v baru

Drbárna ze ZOO: Běla svůj boj za manželství své dcery nevzdává, Machyánová se mstí, Viky se zjeví v baru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve čtvrteční epizodě se vrací Viky, ale její návrat rozhodně není zalitý sluncem a ani divácky nijak přívětivý. Po pár měsících, kdy se divákům, prostřednictvím videohovorů, ukazovala stále ve stejném oblečení i prostředí, se najednou zjevila u Marka v baru a šla zpívat. To je hodně divný návrat.

Stejně jako Viky, i Adam v této epizodě soutěží o titul „sympaťáka seriálu”. V ZOO jsou problémy s elektřinou, a to pro zvířata, které má Adam v péči, může mít tragické následky. Adam ovšem ze všeho hned viní Kodyma, aniž by si zjistil, co je za problémem doopravdy. Kodym už toho má plné zuby, protože tentokrát je v tom nevinně, a tak chce stávkovat. Adamovo chování je ovšem omluvitelné – s dědou to v nemocnici nevypadá dobře a zranění, které se z počátku zdálo být banální, je nakonec hodně vážné. Jeho děda už se nejspíš do ZOO nevrátí. 

A to se ještě Adam dozvídá drby od Machyánové, která všem na potkání vykládá, že Sid má pletky i s Filipem. Nasazuje tak nebohému Adamovi parohy. Sylva se nedokáže smířit s odmítnutím – chce si svou malou pomstu vychutnat. Spoléhá na to, že ještě nedávno Sid všichni v ZOO nenáviděli, a v tak jim to vlastně jen stačí připomenout. 

Sid cítí nebezpečí, ale vlezlý Filip jí to neusnadňuje – nevynechá ani jedinou příležitost, aby se nesnažil se za každou cenu do její přízně vetřít. I Eliška Sid radí, že by neměla s Filipem jednat v rukavičkách, protože situace vyžaduje její reakci, která Filipa zbaví pochybností a dojde mu, že se snaží zbytečně. Jenže Sid v hloubi duše ví, že má na současné situaci trochu zásluhu, protože na okamžik o Filipovi uvažovala jinak než jako o kamarádovi. 

Běla nemá v úmyslu svou snahu o udobření Marie a Karla vzdát. Rozhodla se najít si záminku pro uspořádání malé rodinné oslavy. Marie se nechala přemluvit, Karel to rovnou odmítl. Když však zjistila, že má Vojta přítelkyni, zmanipulovala Karla, aby na oslavu přišel a byl u oficiálního představení Izabely. Vojta z toho není moc odvázaný a Marek chce babičku trochu poškádlit. Na oslavu tak přijde i Tereza, ale nikdo neví, že holky jsou dvě.  

Běla si myslí, že si z ní kluci dělají srandu, když jí představí během večera své přítelkyně. Má pocit, že jde o jednu dívku. Nakonec holky prozradí své malé tajemství a babička vnukům odpouští. Marie zapomene na to, že si má promluvit s Karlem a zajímá ji, co jsou dvojčata zač, když její synové propadli jejich kouzlu. 

Zdroj článku:
  • autorský článek