Co vás čeká dnes večer v Ulici? První polibek Lumíra a Kateřiny

Co vás čeká dnes večer v Ulici? První polibek Lumíra a Kateřiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kateřina o Lumíra stojí, ale čeká, až se konečně odváží udělat první krok. Zdá se, že dnešek by pro ně mohl být rozhodující. Lumča se totiž pochlapí a osmělí k polibku. U Voláků se bohužel budou řešit mnohem méně příjemné záležitosti. Luděk prozradí Adamovi, že ho Blanka nařkla ze znásilnění.

Přijme Kateřina Lumírovo políbení?

Lumír a Kateřina se těší z nově navázané spolupráce, ale vtrhne jim do toho Tonda. Jak to, že mu nikdo neřekl o otevření zahrádky? Je přece starosta, a tak by měl při takové příležitosti přestřihnout pásku. Ačkoli vlastně není co stříhat, přinese si dokonce nůžky. Zatímco Ingrid hlídá Lexíka, v hospodě proběhne oslava. Krátce poté se Lumír začne chystat k odchodu, ale Kateřina mu nabídne panáka.

Doufá, že se pan Nesmělý konečně k něčemu rozhoupá. Když se tak nestane, vyprovodí ho ven, rozloučí se s ním a zabouchne dveře. Co udělá Lumča? Svěsí ramena a odplouží se zahanbeně pryč? Kdepak! Zaklepe, sebere odvahu – a dá Kateřině pusu! Snad mu nepřiletí facka… Ale paní hospodská se jen s úlevou usměje. No vida, že to jde. A Lumír odejde domů se spokojeným úsměvem.

Adam a Kristýna v šoku! Táta znásilnil mámu?

Adam žádá po tátovi vysvětlení. Co se stalo mezi ním a Evženem a proč kvůli tomu předvolali Blanku na policii? Luděk se sice tváří, že to dělá nerad, ale opak je pravdou. Namluví Adamovi, že o něm máma roznáší nejošklivější pomluvy. Dokonce si dovoluje veřejně rozhlašovat, že ji znásilnil! Šokovaný Adam o tom řekne Kristýně, která se rozhodne zeptat přímo mámy. Pravda ovšem bude nepříjemná v každém případě.

Lumír a Kateřina, zdroj: TV Nova

Později se Luděk zastaví v krámku ještě jednou, tentokrát s Vandou. Společně oznámí Adamovi a Kristýně, že tvoří spokojený pár. Děti jim popřejí štěstí, ačkoli není pochyb, že jim tohle oznámení způsobilo další šok.

Evžen už má vízum, kdy odletí?

Blanka není schopná přiznat dceři pravdu o tom, co se stalo mezi ní a Luďkem. Nepřeje si, aby děti věděly, co je jejich otec zač. Navíc se stydí. Se vším se ale svěří Evženovi. Poví mu, že ke znásilnění došlo toho večera, kdy po ní chtěl, aby od Luďka odešla. Znenadání zavolá Adriana, že je vše připraveno pro Evženův přílet do Austrálie.

Zbývá pouze obstarat letenky. Opravdu Evžen zvedne kotvy? Dokáže se s tím Blanka vyrovnat?

Zdroj článku:
  • autorský text