Ing. Lubor Brázda ze seriálu Zoo zase škodí

Ing. Lubor Brázda ze seriálu Zoo zase škodí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nebyl by to Pavel Nečas, kdyby si v novém seriálu Zoo nezahrál padoucha. Ostatně na záporné role už má grif. Pavel Nečas hraje v Zoo Ing. Lubora Brázdu, který bude dělat vše proto, aby z ředitelského křesla sesadil Marii Roklovou (herečku Veroniku Freimanovou).

Lubora Brázda je zaslepený vidinou peněz

Spíše než láska ke zvířatům a porozumění lidem, kteří se o ně starají, zajímají Lubora Brázdu peníze, které by mu mohly sypat z pozice ředitele zoologické zahrady. Nemusíme asi dodávat, že podle toho by to asi i pak i v zoo vypadalo. Jenže to se Lubor přepočítal.

Do pozice ředitele zoo byla nečekaně zvolena žena. Stalo se tak vůbec poprvé v historii zoo, což ještě více podnítilo zlost Lubora Brázdy. Nová ředitelka zoo to tedy nebude mít vůbec lehké. Ale vzhledem k tomu, že ji hraje herečka Veronika Freimanová, mají se diváci na co těšit.

Na rozdíl od Lubora je Marie sympatickou a silnou ženou, která si jeho manýry nenechá líbit. Když to ale vezmeme kolem a kolem, jinak než nasadit do seriálu padoucha a kladnou roli, to ani nešlo. Právě na konfliktech, svárech, vztazích a napětí se staví seriálový děj, který diváka zaujme.

Jen jestlipak už Pavla Nečase diváci nemají dost?

Je jasné, že role záporáka Pavlovi Nečasovi sedí. Může za to především jeho vzhled i tón hlasu. Jenže teď nejde o to, zda Pavel Nečas umí záporáka zahrát. To už ostatně v jiných seriálech předvedl. Jde o to, jestli už Pavla Nečase diváci nemají dost.

Čerstvě si ho mohou pamatovat z Ordinace v růžové zahradě, kde hrál bratra doktora Bohdana Švarce. Podobnou roli vyfasoval také v Ulici, ale to už je dávno. To bylo tehdy, když Světlana dělala provozní ve Vasilově podniku. Pavel Nečas hrál padoucha Vráťu Kováře, který na konci své dějové linky vyfasoval zbloudilou kulku.

Ale třeba to v seriálu Zoo bude jiné, třeba kromě stinných stránek najde Lubor i světlejší místa, na kterých diváky utáhne.

Zdroj článku: