Z malé roličky průvodkyně zájezdu dokázala hezká blondýna Jitka Kocurová udělat nezapomenutelnou postavu

Z malé roličky průvodkyně zájezdu dokázala hezká blondýna Jitka Kocurová udělat nezapomenutelnou postavu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Představitelka Pamely z Účastníků zájezdu by se před kamerou ani dnes neztratila. Jitka Kocurová si však zvolila jinou životní cestu. Prodává esenciální oleje a stará se o rodinu. Na třetí místo v soutěži krásy Miss ČR 1999 může dnes stále velmi hezká žena vzpomínat jako na zajímavou životní zkušenost.

Kromě komedie Účastníci zájezdu se objevila ještě ve filmu Jak básnící neztrácejí naději (role servírky) a ve filmu Veni, vidi, vici, který jí byl blízký kvůli golfu, ve kterém je velmi dobrá. Ale svět před kamerou ji nijak nenadchl a herectví pro ni bylo jen malou zastávkou na cestě životem. Dnes se věnuje hlavně dceři Barunce, která sbírá úspěchy v krasobruslení, a synovi Tomášovi, který lyžuje. Právě zdravotní obtíže syna ji přivedli k esenciálním olejům, a protože byla jejich účinkem nadšená, rozhodla se, že svou zkušenost pošle dál. Založila si tak malý e-shop, kde esenciální oleje prodává.

Jitka (44) je se svým životem spokojená a tvrdí, že vše, co si ve třinácti letech vysnila, se jí splnilo. Po účasti na Miss ČR se ještě objevila v soutěži Miss Europe. Krátce poté úplně změnila svůj vzhled. Z tmavých vlasů přešla k blondýně a nechala si o dvě velikosti zvětšit poprsí.

Kromě filmů se objevila i v televizi v roli moderátorky a rozhodně nezapomenutelná byla v Telebazaru se Zdeňkem Izerem. Tam si vytvořila image „blbé blondýny“, ale vyvažovala to příjemným vzhledem, který ocenili hlavně pánové.

Jitka se stala hereckou hvězdičkou vlastně přes noc v roce 2006, kdy ji Jiří Vejdělek obsadil do komedie Účastníci zájezdu. A čekala ji opět role krásné, ale trochu prostoduché průvodkyně, ze které si řada pánů dělala legraci. Ve filmu měla celou řadu odvážných scén se slovenským hercem Ondřejem Kovaľem a nebála se pochlubit silikonovým poprsím. Na čas se tak stala sexuálním symbolem. Nahota před kamerou jí nevadila, ale spíš si stěžovala na chladné počasí během natáčení.

záběr z filmu Účastníci zájezdu
záběr z filmu Účastníci zájezdu | Zdroj: FTV Prima

Ten rok dokázala prodat svou krásu i v kalendáři, jenž byl nafocen v exotickém prostředí, např. v Dominikánské republice a na ostrově Saona.

Své popularity dokázala využít pro užitečný projekt a už dvacet let je patronkou nadačního fondu Srdce na dlani, který pomáhá dětem z dětských domovů vytvářet si pevné zázemí, které mají jiné děti běžně ve svých rodinách, podporuje je v zájmových aktivitách a vytváří jim lepší šance pro život.

Jitka je patronkou nadačního fondu téměř od jeho vzniku. Jak sama říká, být v blízkosti dětí z dětských domovů je neuvěřitelně láskyplné a nabíjející.

Zdroje článku: