Berenika Kohoutová září ve dvou úspěšných seriálech Hořký svět a Profesor

Berenika Kohoutová září ve dvou úspěšných seriálech Hořký svět a Profesor
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ukázalo se, že také Berenika Kohoutová patří k těm maminkách, které ačkoliv tvrdí, jak se svou dcerou chtějí trávit spoustu času, jdou z projektu do projektu. Svědčí o tom i fakt, že herečka září ve dvou úspěšných seriálech zároveň - v Hořkém světě na Prime i v Profesorovi na Nově. Faktem ale zůstává, že jí obě role velmi sluší!

Berenika Kohoutová jako Veronika Berková 

Pokud se rozhodnete na Bereniku koukat na Primě, už teď si můžete být jisti, že je o co stát. Herečka Berenika Kohoutová hraje v Hořkém světě svým manželem zkoušenou a velmi trpělivou vrchní sestru Veroniku Berkovou, která má tak nějak pocit, že je toho na ni prostě moc. Až doteď si žili nad poměry. Platy bankéře a vrchní zdravotní sestry byly luxusně dostačující. Jenže pak zničehonic dostal její manžel Štěpán v bance padáka.

A to si oba mysleli, že bude povýšený! Jak moc se tehdy pletli. Ačkoliv Štěpán dostal slušné odstupné, spustila tato událost ve Veronice neodbytný strach o budoucnost celé rodiny. A aby toho nebylo málo, ještě se začala Veronika svému manželovi vzdalovat. Mnohem blíže má k trenérovi svého syna, o kterém však v hloubi duše ví, že ji chce jen dostat do postele. A do toho všeho vlezl ještě pivovar, respektive dědictví po jejím tchánovi, o které vůbec nestála. Vždyť jsou kvůli němu zadluženi až po uši! Jak tohle dopadne? Na to si diváci budou muset počkat. 

Veronika je zkoušená osudem a tak trochu na hraně mezi věrností ke svému muži a nevěrou s trenérem svého syna. Veronika není žádná mrcha, je to představitelka silné ženy, která se v životě začala ptát sama sebe, jestli je tohle ten život, po kterém kdysi toužila.

Berenika Kohoutová jako ekologií posedlá učitelka Eva 

V seriálu Pan profesor, který můžete sledovat pro změnu na Nově, má Berenika úplně odlišnou roli. Je to ekologií posedlá učitelka, která svého Pavla tak trochu sekýruje. Ale myslí to s ním samozřejmě dobře. Učitelka Eva je přímočará, vášnivá i odvážná.

Odešla z dobře placené práce v korporátním prostředí jen kvůli tomu, aby mohla volně cestovat po světě. Díky tomu má potřebný nadhled i vědomosti pro život. Je protipólem svého partnera - učitele Pavla. Ten je na rozdíl od ní neprůbojný a všechny problémy řeší jídlem. To se podepisuje na jeho postavě, díky čemuž má ještě nižší sebevědomí. 

Berenika Kohoutová v Panu profesorovi jako učitelka Eva, Zdroj: TV Nova

Učitelka Eva je novou posilou učitelského sboru. Už po pár zářijových dílech mohou mít diváci pocit, jakoby byla ve škole odjakživa. Eva je zkrátka svá podobně jako Marek Vlček (herec Vojta Dyk), kterého studenti milují. Není tak vyloučeno, že také Eva mezi studenty zapadne více, než by se řediteli školy (herci Martinovi Pechlátovi) líbilo.”

Herečka Berenika Kohoutová je zkrátka na roztrhání. Srší šarmem i vtipem a před kamerou jen září. Není divu, že se o ni poprali hned dvě televize. No ještě, že je možné, hrát pro dvě televizní stanice zároveň. 

Zdroje článku: