Dnes v Ulici: O Evžena se pokoušejí staří démoni a Martina s Jirkou dávají postelovým radovánkám druhou šanci

Dnes v Ulici: O Evžena se pokoušejí staří démoni a Martina s Jirkou dávají postelovým radovánkám druhou šanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyrovnaný... tak to Evžen už rozhodně není. Od té doby, co se u něj objevila bývalka, zkrátka není ve své kůži. A v pohodě není ani Martina, která od prvního intimního sblížení čekala opravdu více. Jaká sláva, že jsou tady ještě druhé šance. 

Hospoda je pro Evžena zapovězeným místem

Diváci jistě koukali a klobouk smekali nad tím, jak Evžen dokázal v hospodě v klidu sedět u jednoho stolu a koukat, jak si jeho kamarádi dávají pivo. S ním to ani nehnulo. Vždycky si dal něco nealkoholického. Teď je však s hospodskými dýchánky nejspíš úplný konec. Hana v Evženovi probudila staré démony, kteří jsou stále silnější. Posledně, jak si přisedl k Vlastovi a Eddiemu, ani nevnímal, co si ti dva povídají. Jeho smysly stoprocentně zaměstnával zlatavý mok a ohromná chuť si ho dát. Po čase uzná, že tuhle situaci neustojí a musí zmizet.

Divného Evženova chování si všímá i Kristýna 

A protože se Evžen v poslední době chová vážně divně, všímá si toho také citlivá Kristýna. Ta zachytila nejen to, že je Evžen v poslední době trochu mimo, ale i to, že to dobré není ani mezi Evženem a její mámou. Jako zkušená terapeutka jí doporučuje strávit nějaký čas jen ve dvou. Když to ale Blanka Evženovi navrhuje, ten ji jen odbude s tím, že je velmi unavený, dá si sprchu a jde si lehnout. Tohle opravdu není dobré. 

Chuť hospodské kuchyně nejspíš bude záviset na tom, jak moc v pohodě Martina bude

Martina je výborná kuchařka. Aby ne, když vařívala v Itálii. Jenže je taky trošku labilní a její nálada se mění jako nevyzpytatelné počasí venku. Když je v pohodě, je v pohodě i kuchyně. Ale když ji něco trápí, je i kuchyně v ohrožení. Jako třeba teď, když chodí jako tělo bez duše. Všímá si toho samozřejmě její máma, která se od ní pokouší získat nějaké informace. Dokonce ji maličko urazí, když se dozví, že své intimní věci řešila spíše s Vilmou než s ní. Ona je přece její maminka! Jenže Martina ji uklidňuje. Potřebovala spíše cizí pohled na věc. Nakonec se stejně ukáže, že to, co jí doporučila Vilma, by radila také Kateřina. 

Jirka se pokouší postelový nezdar napravit 

A v duchu nápravy a druhé šance postupuje také Jirka, který si u Martiny v hospodě ověřuje, kdy bude mít na něj čas. Oba si o víkendu dali pauzu nejspíš k tomu, aby popřemýšleli, jestli jim to za druhý pokus stojí. A nejspíš jo. Jirka k Martině do bytu přináší kulečník. Ještě dřív, než něco rozehrají, se na sebe vrhnou. A tentokrát... tentokrát se za výkon nemusí stydět ani jeden z nich. To předtím jakoby ani nebyli oni. Kdo že se to předtím válel u nich v posteli? Oni rozhodně ne! Teprve teď to totiž byla bouře, jakou očekávali. Vztah Martiny a Jirky je tedy zachráněn a s ním i hospodská kuchyně!

Zdroj článku:
  • Autorský text