Dnes v Ulici: Odstavený na druhou kolej ztrácí Mára sílu v kramflecích

Dnes v Ulici: Odstavený na druhou kolej ztrácí Mára sílu v kramflecích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zdá se, že karty se začínají obracet. Zatímco Karla si pomalu, ale jistě zvyká na myšlenku, že rozvod s Kryštofem proběhne podle stanovených mantinelů, Kryštof by možná zařadil zpátečku. Může za to Maťo!

Monika je volnomyšlenkářská a rozhodně nevypadá, že by se na Máru chtěla nějak vázat 

Když poznala kus světa, bylo by divné, kdyby jí teď Mára imponoval více než kdysi. Navíc ho nepotkala zrovna ve skvělé kondici. Spíše si naopak před rozvodovým stáním u ní foukal bolístky. A o tohoto ňoumu by měla nějak extra stát? A proč taky, když jich u sebe doma může mít mraky. Zrovna Monika totiž nevypadá na to, že by si nějak extra dělala hlavu s tím, kam její kamarádi složí hlavu. Kam by ji skládali, vždyť mohou zůstat u ní! A to si Mára začal zvykat na své jisté místo u ní v posteli. Ale Maťo je přece ještě kluk. Jak ten by mohl Moniku okouzlit? Možná svým volnomyšlenkářským přístupem, který Márovi zrovna moc nejde. A pokud se někdy tvářil uvolněně a namachrovaně, tak to jen předstíral. Události posledních dní poukázaly na to, že zas tak odvařená Monika z Máry není.

A Tony se tomu jen směje. 

Karle se na rande moc nechce, ale Dominika ji neustále hecuje 

Márovi jednoduše spadl hřebínek po tom, co ho Monika kvůli Maťovi odstavila na druhou kolej. Teď už jen stačí, aby se dozvěděl, že jeho bývalka také začíná randit a jeho sebevědomí bude zase u ledu. Povznášející pocity, které v poslední době zažíval, jsou tatam a kdo ví, jestli se vůbec vrátí. Ale bude chtít Karla Máru po tom, co mu to u Moniky nevyšlo? Nejspíš ano, a to hlavně kvůli dětem. Vojtovi přece jen svítá naděje, že se ti dva znovu dají dohromady. Leda, že by Karla potkala svého osudového muže v práci. Za stálého hecování Dominiky i ona totiž zkouší randit. Věrka je z toho celá rozpačitá. Nejradši by vrátila čas a Jakuba Štěpánka osobně vykopala ze dveří Karlina bytu. 

Mára se opět cítí sám jako kůl v plotě 

Přece jen se však Mára posunul. Alespoň podle Tonyho, který má legraci z celé situace ohledně Moničina nového šamstra v bytě. Dříve by Mára vyletěl z kůže, alespoň u Karly. Ale teď ho to nechává chladným. A nejen to. On snad i věří, že je Maťo u Moniky čistě pracovně. To se však Tonymu moc nezdá. On ale Máru před zbrklým jednáním varoval. Po tom, co ho opustila Sylva a co zakotvil u Moniky, to jednu dobu vypadalo, že spolu ti dva mohou být šťastní. Problém je v tom, že Mára by se teď měl věnovat jen sám sobě a klukům. Chce se posunout, tak co zkusit dodělat maturitu? Ženy může brát jako zpestření a ne jako hlavní náplň v době, když zrovna nejezdí nebo nehlídá kluky. Jeho chování je nezralé a závislé. 

Zdroj článku:
  • Autorský text