Úterý v Ulici: Blíží se snad konec Aničky v Ulici? Vyznání lásky mezi Bárou a Brunem zůstane romanticky viset ve vzduchu

Úterý v Ulici: Blíží se snad konec Aničky v Ulici? Vyznání lásky mezi Bárou a Brunem zůstane romanticky viset ve vzduchu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára a Bruno se doposud jen oťukávali, ačkoliv by oba uvítali jakékoliv utvrzení v tom, že oba myslí na jedno a to samé. Chtějí se sblížit, to je jasné, a kdyby nebylo Máry, nejspíš by k tomu došlo. Tak se jejich romantické loučení podobá spíše loučení Rafea a Evelíny v Pearl Harboru. Koneckonců loučí se i Anička, a to s bistrem. Znamená její odchod do dětského domova její konec, nebo jen počátek nové dějové linky?

Mára je ten největší kazisvět na světě

Bruno Márovi nebude moct dlouho přijít na jméno. Pokazil mu totiž jeho chvilku, kdy už se zdálo, že sebere všechnu odvahu a konečně Báře vyzná lásku. Už chybělo jen zvednout poslední židle, vypnout rádio a zhasnout… A v tom se v Coolně objevil Mára, aby po Brunovi o půlnoci chtěl něco opravdu neodkladného. A místo toho, aby ho Bruno poslal k šípku, nechal si uniknout holku svých snů. Také Báru velice mrzelo, jak nadějný večer skončil, a proto dala na radu své mámy a znovu zamířila do Coolny. Jenže tam Bruna nenašla. Místo něj tam byl Tony, který kvůli Brunově večerní fušce vzal směnu za něj. To je ale smůla. Nezbývá než do Japonska odcestovat bez potvrzení, že spolu s Brunem myslí na jedno a totéž, respektive na společný vztah.

Bruno je ještě v šoku, když přichází střídat Tonyho, jenž mu sděluje, že ho v Coolně Bára hledala. Naneštěstí měl Bruno vypnutý telefon, a tak její hovor neslyšel. No dovedete si představit, že se něco více pokazí než tohle? Tímto je jejich dějová linka před prázdninami nejspíš uzavřená. Ještě štěstí, že Franta žehlí, co se dá, a tak před Brunem nahlas říká, že by se spolu s Bárou k sobě hodili. Bruno to bere jako potvrzení a o vztah s ní hodlá bojovat. Žádná dálka mu v tom nebude bránit!

Anička Vendule naznačuje, že si bude muset najít někoho jiného

Aniž by s tím předem počítala, přichází Vendula o duši svého podniku – o Aničku. Ta je ostatně s Nyklovými spjata od samého začátku Ulice. Ale co konkrétně její přesun do dětského domova  znamená? Mohou si ho diváci vyložit tak, že Anička coby herečka Ljuba Krbová v Ulici po svém seriálovém partnerovi Bedřichovi Liškovi končí? Znamená to, že když odjíždí i Franta, byla by v seriálu tak trochu navíc? To přece ale není pro producenty Ulice kdovíjaký problém.

Tak kupříkladu Veronika už také dávno nemá do čeho píchnout, a tak ji scénáristé ukazují alespoň u Blanky coby její nejlepší kamarádku, případně v salonu jako pravou ruku Gábiny. Kdyby chtěli, mohla by Anička v bistru dělat dál. Jenže o to tady nejspíš nejde. Že by sama herečka Ljuba Krbová potřebovala změnu? No necháme se překvapit, jestli ji budeme moci vídat i po prázdninách. Ulice v roce 2022/2023 by se tímto nejspíš stala ročníkem, kdy v ní skončilo nejvíce původních postav.

Zdroj článku:
  • Autorský text