ZOO: Viky porodila, ale rodinná idylka se nekoná

ZOO: Viky porodila, ale rodinná idylka se nekoná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak konečně je to tady. Viky se poslední týdny těhotenství necítila vůbec dobře. Petr jí zařídil komfort, ale ne domov. Zlatá klec se pro ženu, která byla zvyklá si dělat vše po svém, jednoduše nehodí. Viky se nudila a doufala, že se věci po porodu změní.

Jak to však vypadá, o spokojeném životě se mluvit nedá. Když si bývalá chůva volala s Markem, postěžovala si, že Petr ještě ani syna neviděl, protože je na pracovní cestě ve Španělsku. A podle smutné tváře novopečené miminky to působilo dojmem, že si už na nepřítomnost muže svých snů zvykla. Odsud bude zřejmě pramenit nespokojenost, která mladou ženu přivede zpět domů, kde má sestry, přátele a práci.

Marek sice s Viky soucítí, ale jeho mysl zaměstnává už úplně jiná žena. Tez je pro něj stále jedna velká záhada. Občas mu přijde roztržitá, nepamatuje si, že spolu o něčem mluvili. Někdy se stane, že přijde okamžik, kdy už to vypadá, že by se jejich vztah mohl posunout někam dál, a když se potkají příště, je to zase jiné a divné.

Ani Tez to nemá jednoduché, protože stále musí udržovat zdání, že žádné dvojče nemá. Někdy se však střetu Izy a Marka zabránit nedá a vznikají i komplikovanější situace.

Zrovna si Marek vzal do hlavy, že přinese Tez oběd do práce a souhrou náhod narazil na Izy, kterou považoval za Tez. Když spolu obědvali, volala Markovi pravá Tez. Naštěstí měl zvonění vypnuté a displeje si všimla dříve Izy než Marek. Polila Marka, aby ho zaměstnala, a když si později všiml zmeškaného hovoru, svedla to na náhodné volání svého telefonu, který měla v kapse. Tentokrát jí to ještě prošlo.

Jenže Izy nedala o obědě vědět Tez a ta večer v baru samozřejmě nemohla reagovat na konverzaci, kterou měla mít u oběda. Marek má kvůli takovým okamžikům úplně zamotanou hlavu a netuší, jak na tom vlastně s Tez je. A Tez žárlí na sestru, když je ve společnosti Marka. Ale nechce to přiznat ani sama před sebou.

Vojta už se na Marka nemůže dívat a řekne mu jedno velké tajemství. Problém není v Markovi, ale v tom, že randí s dvojčaty a neví o tom. Marek to bere ze začátku jako žert, ale když mu dojde, co mu vlastně Vojta říká, je přesvědčený, že si z něj holky dělají legraci, a to jim musí vrátit. Vojta za žádnou cenu nesmí prozradit, že Marek už o děvčatech ví. Ten si je chce pěkně vychutnat. Jen si vše musí pěkně promyslet.

Zdroje článku: