ZOO: Tez je rozhodnutá udělat vše proto, aby nemusela z města

ZOO: Tez je rozhodnutá udělat vše proto, aby nemusela z města
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Charlie se sice tváří jako velký mafián, ale má nahnáno z toho, že by ho mohl starosta Bavor vystopovat a znepříjemnit mu život. A starosta to opravdu v plánu má, protože nechápe, proč se vrátily byty zpět k jejich nájemníkům a o to víc mu přijde Charlie podezřelý.

Tez není jediná, komu se ze Dvora Králové nechce. A není to jen kvůli práci. Už si zvykla na lidi a našla si přátele. Nechce se ani holkám, které pracovali na Ovčíkovi, protože do akce investovaly dost času a zatím z toho nic nezískaly.

Tez a Izy se při práci v zoo i na rodině Polákových prohazují, jak se jim to zrovna hodí a díky práci pro nadaci Polákové tak zjistily, že v domě se schovávají hotové poklady. Mimo jiné i velmi cenné obrazy, které Polák získal nepříliš čestně jako vyrovnání za dluh několika desítek tisíc korun. Jenže obrazy mají cenu milionů a jejich pochybný způsob, jakým je Polák získal, by mohl být výhodou.

Charlie to sice bere jako zajímavou věc, ale v okamžiku, kdy se starostovi zcela náhodou podaří sledovat Ilonku až domů a dojde k nemilému setkání, je rozhodnuto. Všichni hned opustí město.

Když však Tez zjistí, že by měla místo práce v zoo dělat v kafilérii, tak se vzbouří. Podaří se ji získat trochu času, než ji Charlie obstará jinou veřejně prospěšnou práci, kterou má nařízenou.

Tez si vzpomene, že slyšela od Sid zajímavou informaci. Marek s mámou měli před časem problém se starostou a snažili se na něj najít nějakou špínu.

Štěpán Benoni a Ivan Vodochodský, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Nakonec však věci, které Marek měl, k ničemu nebyly. Ale protože je to Marek a ten rád zachraňuje, tak se vypravil za mámou do zoo, zda by mu s nějakým kompromitujícím materiálem nepomohla.

Kousek rozhovoru zaslechl i Brázda, který poté, co dostal od Alberta výpověď, nabídl Markovi pomoc. Proč alespoň trochu neuškodit Bavorovi, který Alberta na ředitelskou židli posadil.

Marek a Tez tak mají v ruce důkazy o starostových hrátkách s šestnáctiletými společnicemi, kterým za jejich služby platil, a to by Bavor rozhodně nejásal, kdyby se informace dostala ven. Má v plánu se ucházet o senátorské křeslo a sexuální skandál by mu to mohl překazit.

Tez tak dosáhne svého, že Bavor přestane kauzu s byty řešit a vyhrožovat Charliemu. Marek ještě navíc na starostovi vymůže jako bonus zneplatnění vyhazovů, které Albert začal rozdávat v zoo.

Charlie není nadšený z toho, že si jedno z jeho děvčat dělá, co chce. Tentokrát to Tereze hodlá odpustit. Přece jen vidina vzácných obrazů u Poláků je i pro něj lákavá.

Zdroje článku: