Diskuze

Všichni ho milovali, pak ho národ zatratil. Příběh herce Zdeňka Štěpánka mi připomněl, jak je lidská zloba krutá

Všichni ho milovali, pak ho národ zatratil. Příběh herce Zdeňka Štěpánka mi připomněl, jak je lidská zloba krutá
Nejpoutavější je ta historie, která se odehrává v dobách, kterou známe z rodinného vyprávění. To je i příběh herce Zdeňka Štěpánka, který měl neobyčejně pestrý život a jehož životní příběh byl pěkně divokou jízdou.
Zpět na celý článek

Nejpoutavější je ta historie, která se odehrává v dobách, kterou známe z rodinného vyprávění. To je i příběh herce Zdeňka Štěpánka, který měl neobyčejně pestrý život a jehož životní příběh byl pěkně divokou jízdou.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

„Dala jsem mu jen to, co chtěl“ Mandlová a masochistický Němec s jezdeckým bičíkem
06.05.2025

„Dala jsem mu jen to, co chtěl“ Mandlová a masochistický Němec s jezdeckým bičíkem

Lída Baarová to schytala za vztah s Goebbelsem, na její ambiciózní životní styl doplatila i její matka a sestra. Ale Baarová nebyla zdaleka jediná...

Ulice: Diváci zuřili kvůli vzhledu postavy. Padla i slova o paruce
30.06.2025

Ulice: Diváci zuřili kvůli vzhledu postavy. Padla i slova o paruce

Michal Klíma v Ulici rozhodně nepatří k oblíbeným postavám. Diváky dráždí drzým chováním k rodičům, trapnými vtípky i nemožným účesem, který se...

Jak moc si pamatujete na dětské hvězdy českého filmu? Kvíz, který ukáže, co ve vás zůstalo z devadesátek
25.04.2025

Jak moc si pamatujete na dětské hvězdy českého filmu? Kvíz, který ukáže, co ve vás zůstalo z devadesátek

Děti na plátně filmové tvorbě dodávají roztomilost, vtip i drama, ale hlavně autentičnost při srovnání s běžným životem. Malí herci to často nemají...

Mladší sestra legendární Libuše zmizela ze scény. Přečtěte si, co se s ní stalo po Robinsonce
27.05.2025

Mladší sestra legendární Libuše zmizela ze scény. Přečtěte si, co se s ní stalo po Robinsonce

V moravských Šlapanicích se s pětiletým odstupem narodily dvě sestry, které mohly herecký talent rozdávat. Miroslava se však nikdy nestala tak...

Je v padesáti těhotná? Tereza Bebarová a fotka z ultrazvuku
04.08.2025

Je v padesáti těhotná? Tereza Bebarová a fotka z ultrazvuku

Oblíbená herečka Tereza Bebarová se na instagramovém účtu pochlubila fotkou z ultrazvuku. Skoro by to vypadalo, že je znovu těhotná. Navíc jí to...

Myslíš, že si pamatuješ Plechovou kavalérii líp než tvůj strejda? Tenhle retro kvíz rozhodne
12.06.2025

Myslíš, že si pamatuješ Plechovou kavalérii líp než tvůj strejda? Tenhle retro kvíz rozhodne

Období tzv. normalizace bylo pro seriálovou tvorbu zcela zásadním obdobím. Seriálů vznikala celá řada a některé z nich si i při reprízách udržují...

Zapomeňte na vše, co jste na Netflixu doposud viděli: přichází opravdová 6dílná krimi novinka
16.07.2025

Zapomeňte na vše, co jste na Netflixu doposud viděli: přichází opravdová 6dílná krimi novinka

Kriminální žánr už roky válcuje konkurenci a hlavně u seriálů je jeho převaha zřejmá. Lidé mají rádi také špetku humoru a důmyslné vztahové...

Veve z Farmy chtěla tanga, dostala gaťky po babičce. A všichni by si přáli mlhu, když se šel Luboš koupat
26.06.2025

Veve z Farmy chtěla tanga, dostala gaťky po babičce. A všichni by si přáli mlhu, když se šel Luboš koupat

Mary se zachovala vlastně rozumně, když si vybrala do dvojice jako rukojmí Kateřinu. Rozhodně si s ní musí srovnat účty. Je to také způsob, jak se...

Češi se dnes večer budou smát jako malé děti. Nalaďte ČT2
01.08.2025

Češi se dnes večer budou smát jako malé děti. Nalaďte ČT2

Páteční večer na ČT2 bude patřit filmové komedii, která má i po více než padesáti letech co nabídnout. Hlavní roli v ní ztvárnil Louis de Funès,...

Jeho plachý výraz ženy přitahoval jako magnet. Dnes má tato britská hvězda dvě ženy a tvrdí, že jsou obě spokojené
30.05.2025

Jeho plachý výraz ženy přitahoval jako magnet. Dnes má tato britská hvězda dvě ženy a tvrdí, že jsou obě spokojené

Monogamie rozhodně do životního stylu čtyřiašedesátiletého představitele rošťáka Daniela Cleavera, který si pohrával s Bridget Jonesovou, nepatří....

Diskutujte

Nejnovější diskutované