Diskuze

Marta Skarlandtová o své nemoci bez příkras: Důstojnost je pro mě víc, než boj za každou cenu

Marta Skarlandtová o své nemoci bez příkras: Důstojnost je pro mě víc, než boj za každou cenu
Bývalá televizní hlasatelka Marta Skarlandtová čelí vážné diagnóze s klidem a otevřeností. Rakovina plic u ní metastázovala, přesto se rozhodla jít cestou paliativní péče, odmítla agresivní léčbu i umělé udržování při životě. Její slova jsou upřímná, smířená a lidská.
Zpět na celý článek

Bývalá televizní hlasatelka Marta Skarlandtová čelí vážné diagnóze s klidem a otevřeností. Rakovina plic u ní metastázovala, přesto se rozhodla jít cestou paliativní péče, odmítla agresivní léčbu i umělé udržování při životě. Její slova jsou upřímná, smířená a lidská.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Hrozně jsem plakala bolestí, popsala herečka dny po porodu
12.12.2025

Ulice: Hrozně jsem plakala bolestí, popsala herečka dny po porodu

Natálie Holíková si užívá krásné období – mateřskou dovolenou se svým prvním dítětem, synkem Jonasem. Prozradila, jak dospěla k netradičnímu jménu,...

KVÍZ: Jak dobře znáte slavné české herečky? Jen 2 z 10 lidí dají tento kvíz na plný počet
22.01.2026

KVÍZ: Jak dobře znáte slavné české herečky? Jen 2 z 10 lidí dají tento kvíz na plný počet

Hlavní ženské role jsou snem mnoha hereček. Stačí totiž jediná a vystřelí vás do výšin slávy. Jiné role mohou naopak velmi uškodit. Tohle dilema...

Oskar Hes už nebydlí s mužem, ale byt konečně sdílí se svou krásnou přítelkyní
29.01.2026

Oskar Hes už nebydlí s mužem, ale byt konečně sdílí se svou krásnou přítelkyní

Na Štědrý den se Oskar Hes představil jako princ Armin v nové pohádce Záhada strašidelného zámku. V minulosti ho pak diváci mohli vidět třeba v...

Ivana Trojana čeká ve filmu Neporazitelní jedna z nejtěžších rolí kariéry
14.11.2025

Ivana Trojana čeká ve filmu Neporazitelní jedna z nejtěžších rolí kariéry

Nový film Neporazitelní od tvůrců Dětí Nagana přináší silný příběh o odvaze, přátelství a druhých šancích. Herecké obsazení v čele s Ivanem...

Jakub Prachař s 15 kg navíc vypadá jako Trautenberk, ale má mít neodolatelné kouzlo u žen, tedy alespoň v novém seriálu
22.11.2025

Jakub Prachař s 15 kg navíc vypadá jako Trautenberk, ale má mít neodolatelné kouzlo u žen, tedy alespoň v novém seriálu

Jakub Prachař je dokonalá Spřízněná duše. Oneplay chystá novou sérii v režii Terezy Kopáčové, která je volně inspirovaná skutečným příběhem tří žen...

Pánové, dnes nemáte šanci. Večer na Primě běží film, který si žádná žena neodpustí. Mužům je nebezpečný
15.01.2026

Pánové, dnes nemáte šanci. Večer na Primě běží film, který si žádná žena neodpustí. Mužům je nebezpečný

Čtvrteční večer můžete věnovat filmu, který bude plný nevěry. Představte si, že obětujete muži několik desítek let. A on vás potom vykopne, protože...

Herec, který svou pokoru proměnil v sílu: Matěj Hádek slaví narozeniny
29.11.2025

Herec, který svou pokoru proměnil v sílu: Matěj Hádek slaví narozeniny

Sobota 29. listopadu 1975. Paní Jana již podruhé pocítí ten nejkrásnější pocit na světě, když přivede na svět svého druhého syna. Syna Matěje Hádka...

Daniela Šinkorová už dávno není Gita z Ordinace. S herectvím sekla kvůli lásce. Jak vypadá a co dělá v 52 letech?
28.12.2025

Daniela Šinkorová už dávno není Gita z Ordinace. S herectvím sekla kvůli lásce. Jak vypadá a co dělá v 52 letech?

Na české herecké scéně jsou tváře, které si diváci spojují s jednou ikonickou rolí. A pak jsou osobnosti, které mají za sebou tolik etap, že by...

Vánoce se blíží. Víte, že tatínek z reklamy se dvakrát oženil s jednou ženou?
30.11.2025

Vánoce se blíží. Víte, že tatínek z reklamy se dvakrát oženil s jednou ženou?

Josef Poláček a Jana Plodková si spolu v seriálu Osada zahráli manželskou dvojici. Ve skutečnosti však pár netvoří. Manželkou Josefa Poláška je...

Chci podzimní mlhu a klid, tohle víkendové televizní tipy budou umět
17.10.2025

Chci podzimní mlhu a klid, tohle víkendové televizní tipy budou umět

Víkendové studené počasí nás rádo přiková večer pod deku k televizní obrazovce. Na co se můžete těšit? Potěšíme vás, pokud toužíte po zklidnění a...