Diskuze

KVÍZ: Prověřte si své znalosti ohledně sitcomu Teorie velkého třesku

Americká TV show Teorie velkého třesku patří již řadu let k televizním stálicím, k jejímuž sledování se diváci často a rádi vracejí. Vyzkoušejte si, jak moc dobře tento dnes již kultovní seriál znáte.
Zpět na kvíz

Americká TV show Teorie velkého třesku patří již řadu let k televizním stálicím, k jejímuž sledování se diváci často a rádi vracejí. Vyzkoušejte si, jak moc dobře tento dnes již kultovní seriál znáte.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Wednesday na Netflixu v první sezóně sbírala samou chválu a druhá sezóna o tajemné rebelce se blíží
01.10.2024

Wednesday na Netflixu v první sezóně sbírala samou chválu a druhá sezóna o tajemné rebelce se blíží

Jak už bývá dobrým zvykem, děj seriálu je skrytý do posledního okamžiku. Natáčet se začalo už loni a zveřejněné materiály dávají tušit, že se brzy...

Ulice: První Luďkovo odpuštění si Vanda musela těžce vybojovat. Druhé jí sotva dopřeje
16.10.2024

Ulice: První Luďkovo odpuštění si Vanda musela těžce vybojovat. Druhé jí sotva dopřeje

Vandě dalo práci, než se jí podařilo z Luďka dostat odpuštění po prvním velkém průšvihu. Tehdy se nechávala ponižovat a odstrkovat, než konečně...

Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci
05.09.2024

Ulice: Hanušková na každého něco ví. Blanka se jí znelíbí kvůli tomu, jak přišla k nové práci

Nové prostředí Komory zubních lékařů se zakrátko stane součástí Ulice a přinese nejen zajímavé zápletky a samozřejmě dramata, ale hlavně nové...

Nová postava v Ulici: Tomášovu partnerku Lindu ztvární hvězda Jitřní záře
18.10.2024

Nová postava v Ulici: Tomášovu partnerku Lindu ztvární hvězda Jitřní záře

Petr Vacek v dřívějších rozhovorech prozradil, že se v Ulici brzy objeví jeho seriálová partnerka Linda. Její jméno bylo mnohokrát zmíněno, ale...

Speciální mikulášská nadílka v Ulici: Marečkovi obdarovali dětský domov
06.12.2024

Speciální mikulášská nadílka v Ulici: Marečkovi obdarovali dětský domov

Jen málokdy má člověk příležitost spatřit Rostislava Nováka staršího jako růžolícího anděla nebo Markétu Stehlíkovou coby důstojného Mikuláše. Nyní...

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu
29.08.2024

KVÍZ: Kde domov můj? je soutěž na pohled skromná, ale obtížná. Totéž platí o našem kvízu

Televizní soutěž Kde domov můj? možná nevypadá nijak napínavě nebo zvlášť atraktivně, ale dokáže soutěžící pěkně potrápit záludností a složitostí...

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont
29.09.2024

Ulice: Zmoudřel jsem já i moje role, říká Otův představitel Filip Rajmont

Filip Rajmont se během oslavy ke dvacáté sezóně Ulice nechal vyzpovídat ohledně svých začátků v seriálu, současného boje se Soňou v podání Lucie...

Zítra v Ulici: Ve středu Blanka poleze tajemnici do zadnice a Vilma polituje chudáčka Mária
17.09.2024

Zítra v Ulici: Ve středu Blanka poleze tajemnici do zadnice a Vilma polituje chudáčka Mária

Blanka by ráda měla na pracovišti přátelské vztahy se všemi kolegy, včetně Hanuškové. Proto dá na Evženovu radu a pozve ji na neformální oběd a...

Taneční: Oldřich dostává jednu lekci za druhou, nejde však o tanec
25.10.2024

Taneční: Oldřich dostává jednu lekci za druhou, nejde však o tanec

Zatímco Monika si po letech užívá období, kdy se věnuje sama sobě, Oldřich zápasí s každou domácí prací a zatím prohrává. Děti mají hlad, v...

První soutěžící Hell's Kitchen Česko jsou odtajněni
21.08.2024

První soutěžící Hell's Kitchen Česko jsou odtajněni

Pekelná kuchyně už brzy otevře své brány. Radek Kašpárek přivítá profesionální kuchaře z celé republiky, kteří se utkají o pozici kreativního...

Diskutujte

Nejnovější diskutované