Diskuze

Hra na oliheň: Druhá sezóna se blíží a Netflix se také připravuje čelit žalobě za plagiátorství

Hra na oliheň: Druhá sezóna se blíží a Netflix se také připravuje čelit žalobě za plagiátorství
Světoznámý seriálový hit neprovází v současnosti štěstí, jak by se na první pohled mohlo zdát. Seriál, který po svém uvedení lámal po celém světě rekordy ve sledovanosti, připravuje pro diváky druhou sezónu koncem roku. Mluví se však i o soudním procesu a je jasné, že někomu se úspěch seriálu nelíbí.
Zpět na celý článek

Světoznámý seriálový hit neprovází v současnosti štěstí, jak by se na první pohled mohlo zdát. Seriál, který po svém uvedení lámal po celém světě rekordy ve sledovanosti, připravuje pro diváky druhou sezónu koncem roku. Mluví se však i o soudním procesu a je jasné, že někomu se úspěch seriálu nelíbí.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Souboj seriálů ZOO a O mě se neboj: Který z nich u diváků zvítězí?
28.11.2022

Souboj seriálů ZOO a O mě se neboj: Který z nich u diváků zvítězí?

Nova do boje o sledovanost na podzim nasadila silné hráče, a to neokoukané herce Veroniku Arichtevu a Václava Matějovského. Jenže bude to stačit na...

Vašek Matějovský ze seriálu O mě se neboj už láme srdce divaček
05.12.2022

Vašek Matějovský ze seriálu O mě se neboj už láme srdce divaček

Jen těžko si diváci Ulice mohli představitele Mikiho Seidla představit v roli seriózního a nebezpečně hezkého právníka, kterému na každém prstu...

Adam je plný překvapení – Vandu zaskočí stěhováním, Blanku zase svou taneční partnerkou
21.11.2022

Adam je plný překvapení – Vandu zaskočí stěhováním, Blanku zase svou taneční partnerkou

Adamovi není příjemné bydlet společně s Vandou a nechce jim s tátou dělat křena, proto se začne poohlížet po jiném bytě. Blanku udiví, že Adamovi...

Odznak Vysočina: Skálová a její tým mají před sebou složité vyšetřování dvojnásobné vraždy
11.03.2023

Odznak Vysočina: Skálová a její tým mají před sebou složité vyšetřování dvojnásobné vraždy

To však není jediný problém, který sehraná parta kriminalistů má. Všechny, kteří byli před dvaceti lety u případu Jůlinka, vyšetřuje Petr...

Čtvrteční Ulice: Iva je v sevření manželů Duškových a Vanda podlehne hráčskému opojení
15.02.2023

Čtvrteční Ulice: Iva je v sevření manželů Duškových a Vanda podlehne hráčskému opojení

Jestlipak si Iva ve 4424. díle Ulice uvědomí, že se ocitla mezi dvěma mlýnskými kameny? Těmi kameny jsou manželé Duškovi, kteří si k ní chodí léčit...

Pestrý týden v Ulici: Magdě se ozval Mirek, Anežku přijali na školu a tajemství Adama a Jarky konečně prasklo
03.12.2022

Pestrý týden v Ulici: Magdě se ozval Mirek, Anežku přijali na školu a tajemství Adama a Jarky konečně prasklo

Tento týden se v Ulici událo tolik věcí! Vojta dojal rodiče svým dopisem pro Ježíška, na Jirku Hermana si počíhal otravný novinář, Ingrid se...

Výměna manželek: Karolínu náhradní manžel vyhodil z bytu, poslední noc to zachraňovala přespáním v hotelu
08.02.2023

Výměna manželek: Karolínu náhradní manžel vyhodil z bytu, poslední noc to zachraňovala přespáním v hotelu

Dvě rodiny plné dětí, dva naprosto odlišné přístupy k soužití i k výchově potomků. V obou rodinách byly výrazným prvkem peníze. V jedné rodině...

Mirek pošle Magdě štědrý příspěvek. Co tím sleduje?
25.11.2022

Mirek pošle Magdě štědrý příspěvek. Co tím sleduje?

Magda jistě nečekala, že by o sobě Mirek dal ještě někdy vědět, ale to se teď změní díky sbírce na podporu hospiců. K Mirkovi se totiž přes...

Drahé tety a já: Nejoblíbenější role Ivy Janžurové jí připomíná těhotenství i prvorepublikovou hvězdu Natašu Gollovou
04.03.2023

Drahé tety a já: Nejoblíbenější role Ivy Janžurové jí připomíná těhotenství i prvorepublikovou hvězdu Natašu Gollovou

Iva Janžurová vzala roli kvůli možnosti zahrát si s Natašou Gollovou. V té době netušila, že svůj idol v popularitě předčí. Populární herečka...

Čtvrteční Prostřeno s Ivou: Zahradnice má evidentně vášeň pro vaření, byla v minulosti i v soutěži MasterChef
15.12.2022

Čtvrteční Prostřeno s Ivou: Zahradnice má evidentně vášeň pro vaření, byla v minulosti i v soutěži MasterChef

Celé Prostřeno tento týden míří k tomu, že vyhraje Klára, která Prostřeno spoluvytváří. To je hanebné, protože Iva předvedla skvělý výkon. Zajímavé...

Diskutujte

Nejnovější diskutované