Diskuze

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?
Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek
Shrnutí článku: Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?
Kdo patří mezi hlavní herecké hvězdy komedie S tebou mě baví svět?

Mezi hlavní herecké hvězdy patří Július Satinský, Václav Postránecký a Pavel Nový, které doplňují Jana Šulcová, Eliška Balzerová a Zdena Studenková.

Která režisérka stojí za filmem S tebou mě baví svět a jaké další známé filmy režírovala?

Za komedií S tebou mě baví svět stojí režisérka a scenáristka Marie Poledňáková. Mezi její další poklady patří filmy jako Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo Jak dostat tatínka do polepšovny.

Jakou chybu si diváci všimli u hudební znělky ve filmu S tebou mě baví svět?

Pozorní diváci zaznamenali, že znělka, která se nahrává ve studiu až v závěru filmu, hraje už o několik dní dříve během módní přehlídky Kateřiny a Dáši.

Kde byly ve filmu S tebou mě baví svět viditelné špatně skryté technické prvky?

Špatně skryté lana byly viditelné například, když Michal komentuje sportovní výkony ze stromu, nebo k uvázání kánoe, po které Albert s dětmi sjíždí zasněžený svah.

Jaká faktická chyba se týká postavy Kateřiny a jejího dítěte?

Faktickou chybou je, že Kateřina evidentně chodí do práce, přestože má doma malé dítě, které ještě nemůže být v jeslích. To naznačuje, že by s ním měla být na mateřské dovolené.

Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

V úterní Ulici zruší Jirka svatbu, respektive účast rodičů na ní
13.05.2024

V úterní Ulici zruší Jirka svatbu, respektive účast rodičů na ní

Jak se dalo očekávat, šachová partie Mastného a Hermana skončí pořádným výbuchem. Počáteční škádlení a špičkování se rychle zvrtne do nechutných...

Četnické humoresky: Toníček se objevil jen v několika epizodách. Pro herce Pavla Doucka to byla nezapomenutelná zkušenost
30.01.2024

Četnické humoresky: Toníček se objevil jen v několika epizodách. Pro herce Pavla Doucka to byla nezapomenutelná zkušenost

Pavel Doucek má už 53 let, ale nadšení příznivci dobového seriálu si ho pamatují jako mladého fešáka, který se zamiloval do Andělky a spolu se svým...

Dnes v Ulici: Soňa svými taktikami mate své okolí a Eddie oroduje za Matěje
16.04.2024

Dnes v Ulici: Soňa svými taktikami mate své okolí a Eddie oroduje za Matěje

Ve škole, kde učí Magda s Otíkem a Eddiem, jsou zájmy žáků kladeny na první místo. Proto i prosba Matěje Dvořáka je řádně řešena v ředitelně. Za...

Drbárna ze ZOO: Návrat zlobivého Petra je na spadnutí. S ním přichází i nová postava
02.03.2024

Drbárna ze ZOO: Návrat zlobivého Petra je na spadnutí. S ním přichází i nová postava

Herec Robert Urban coby Petr Kříž je zpět v seriálu ZOO. Poté, co měl jako odškodnění kvůli neplánovanému odchodu ze ZOO zazářit v hlavní roli...

Zlatá labuť: Leona Skleničková moc prostoru v seriálu nemá, ale i tak pořádně zamíchala s dějem
30.12.2023

Zlatá labuť: Leona Skleničková moc prostoru v seriálu nemá, ale i tak pořádně zamíchala s dějem

Děti, o které se stará náhradní rodina Mauerových, mají složitý osud a je škoda, že se právě této dějové lince seriál nevěnoval více. Sir Nicholas...

Princezna D. aneb Každá princezna neprožívá pohádkový život
03.04.2024

Princezna D. aneb Každá princezna neprožívá pohádkový život

Kristen Stewart ve filmu musí čelit nejen nepřátelskému postoji členů královské rodiny, ale i svým vlastním démonům. Příběh zavede diváky na...

Survivor Česko & Slovensko 2024: Mezi soutěžící se dostal i operní pěvec a manažer pětihvězdičkových hotelů
14.02.2024

Survivor Česko & Slovensko 2024: Mezi soutěžící se dostal i operní pěvec a manažer pětihvězdičkových hotelů

Svou drsnou tvář se rozhodly ukázat i další málo i více známé tváře. Všichni účastníci show mají společné to, že chtějí sobě i ostatním ukázat, že...

Prostřeno: Polévku z pytlíku, kupované chlebíčky a zmatky ve vypůjčené kuchyni okoření ještě nenávist dvou soutěžících
28.01.2024

Prostřeno: Polévku z pytlíku, kupované chlebíčky a zmatky ve vypůjčené kuchyni okoření ještě nenávist dvou soutěžících

Tentokrát štáb zavítá do Pardubického kraje a celý týden je jasné, že si dvě účastnice kulinářské show vůbec nesedly. Ovlivní to atmosféru u stolu...

Vladimír Čech: Jako moderátora známého soutěžního pořadu ho nikdo nepřekonal
03.04.2024

Vladimír Čech: Jako moderátora známého soutěžního pořadu ho nikdo nepřekonal

Až do okamžiku, než se na obrazovkách televize objevil soutěžní pořad Chcete být milionářem?, si většina diváků neuvědomila, jak moc dokáže...

Vyšší princip: Patnáct let práce na scénáři, smrt herce, který měl hrát hlavní roli, a životní role Františka Smolíka
29.02.2024

Vyšší princip: Patnáct let práce na scénáři, smrt herce, který měl hrát hlavní roli, a životní role Františka Smolíka

V roce 1960 se konečně režisérovi Krejčíkovi podařilo dokončit scénář k filmu, který plánoval od roku 1945, kdy v tisku viděl povídku se sbírky...

Diskutujte

Nejnovější fotogalerie

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka
12.09.2026

Vasil Fridrich se tajně oženil. Jeho novou manželkou je o třináct let mladší herečka

Charismatický herec Vasil Fridrich, kterého diváci mohou znát například ze seriálu Ulice nebo Devadesátky, se oženil. Za ženu si vzal o třináct let...

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž
12.09.2026

Seriál Hospoda dnes dojímá víc než kdy dřív, u stolu štamgastů zůstal už jen jediný muž

Každé léto se vrací na televizní obrazovky a znovu dokazuje, že dobrý humor nestárne. Seriál Hospoda si i po více než třech desetiletích drží věrné...

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy
11.09.2026

V kinech propadl, teď dostal druhou šanci na Netflixu. Dokoukat ho do konce chce pevné nervy

Nejdřív přišla velká ambice, potom prázdná kina a rozpačité recenze. Teď se česká zombie komedie vrací v úplně jiném prostředí. Netflix jí dává...

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec
11.09.2026

Václav Vydra ztratil věrného přítele. Po 24 letech přišel smutný konec

Václav Vydra je velký milovník zvířat. Společně se svou manželkou Janou Bouškovou bydlí na statku na Slapech a zvířat tu mají požehnaně. Velkou...

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“
11.09.2026

Robert Nebřenský: „Pamatuju si svoje početí. Viděl jsem, jací rodiče o mě usilují v tom parku nebo kde...“

Kdo sleduje nový seriál Boží plán na TV Nova, určitě v něm kromě řady známých a mladých herců zahlédl i Roberta Nebřenského. Tento dvaašedesátiletý...

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně
10.09.2026

Zdeněk Pohlreich zasahuje v Jincích: Restauraci bývalého poslance trápí dluhy i chaotická kuchyně

Podnik, který měl být splněným snem, se během několika let změnil v boj o přežití. Dluhy rostou, personál odchází a kuchyně má svá vlastní pravidla...

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou
09.09.2026

Hrdinové Božího plánu si v nových epizodách rozhodně neodpočinou

Někdy stačí obyčejná návštěva banky, venčení psů nebo vesnická veselka a poklidný den se během chvíle změní v pořádný chaos. Hrdinové Božího plánu...

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek
09.09.2026

Richard Krajčo vlastní budovu v malé vesnici v Podkrkonoší. Není to dům, chata, ani zámek

Richard Krajčo není jen zpěvák, kytarista, frontman skupiny Kryštof nebo herec. Je také majitelem jedné budovy v malé vesničce v Podkrkonoší jménem...

Jedna mrtvola, jedny trenky a rodinné tajemství. Červená sedačka Jana Krause zažije pořádně nečekané setkání
08.09.2026

Jedna mrtvola, jedny trenky a rodinné tajemství. Červená sedačka Jana Krause zažije pořádně nečekané setkání

Červená sedačka tentokrát přivítá hosty, které spojuje herectví, móda i hudební tradice. Jenže ještě než se dostane na jejich práci, Jan Kraus si...

Jeden z nejděsivějších případů Kriminálky Anděl: Zpráva z internetu zavede policisty na místo, kam by se nikdo nechtěl podívat
07.09.2026

Jeden z nejděsivějších případů Kriminálky Anděl: Zpráva z internetu zavede policisty na místo, kam by se nikdo nechtěl podívat

Na první pohled to vypadá jako další bizarní příběh z temných zákoutí internetu. Jenže tentokrát se za podivným tvrzením skrývá něco mnohem horšího...

Nejnovější diskuze