Diskuze

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?
Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Fotokvíz: Krásky z Pobřežní hlídky okouzlily kdekoho. Ne každý ale pozná herečky jen z fotek
10.02.2024

Fotokvíz: Krásky z Pobřežní hlídky okouzlily kdekoho. Ne každý ale pozná herečky jen z fotek

V našem fotokvízu se můžete vrátit v čase do těch bezstarostných dnů, kdy v televizi běžela populární Pobřežní hlídka. Slunce, moře a nádherné ženy...

Když Jan Tříska odmítl spolupráci s StB, byl po emigraci označen za únosce vlastních dětí
24.02.2024

Když Jan Tříska odmítl spolupráci s StB, byl po emigraci označen za únosce vlastních dětí

Jana Třísku budeme mít navždy v paměti jako legendárního učitele z Obecné školy, kterého školní inspektor nedoporučoval do třídy, kde jsou děvčata....

Vykrást cizí nápady, zesměšnit je a spojit je do filmu s hvězdným obsazením – Žhavé výstřely patří k filmovým lahůdkám
06.06.2024

Vykrást cizí nápady, zesměšnit je a spojit je do filmu s hvězdným obsazením – Žhavé výstřely patří k filmovým lahůdkám

Dobře natočených parodií moc není, ale film Žhavé výstřely se Jimovi Abrahamsovi povedl. Svou zásluhu na úspěchu má určitě především Charlie Sheen,...

Šógun: Náročnost natáčení se vyplatila a seriál diváky uhranul
25.04.2024

Šógun: Náročnost natáčení se vyplatila a seriál diváky uhranul

Šógun, který patří v současnosti k nejlépe hodnoceným zahraničním seriálům, byl natočený podle bestselleru Jamese Clavella. Děj zavede diváky do...

Dařbuján a Pandrhola: Nejzapamatovatelnější postavou pohádky se stal Smrťák Lohniský
01.05.2024

Dařbuján a Pandrhola: Nejzapamatovatelnější postavou pohádky se stal Smrťák Lohniský

Jan Drda patří k oblíbeným autorům filmových předloh a nesmazatelnou stopu zanechal hlavně v pohádkách. I v nedávné historii se jeho prací...

KVÍZ: Na lovu – Do pořadu šel jako soutěžící, stal se nejoblíbenějším lovcem. Porazte ho v našem kvízu
25.06.2024

KVÍZ: Na lovu – Do pořadu šel jako soutěžící, stal se nejoblíbenějším lovcem. Porazte ho v našem kvízu

Původně si Jakub Kvášovský myslel, že ho do pořadu Na lovu zvou, aby si zasoutěžil jako kterýkoliv účastník. Nabídka role lovce ho překvapila a...

Dnes v Ulici: Po delší době se Iva znovu nadechne. Žofka se chová divně a Lumíra spaluje vztek
24.04.2024

Dnes v Ulici: Po delší době se Iva znovu nadechne. Žofka se chová divně a Lumíra spaluje vztek

Mračna nad Ivou se jako zázrakem rozplynou, ale přesunou se nad Michala. Ten nechápe, proč se najednou Žofka chová tak divně. Sluníčko nesvítí ani...

Nevděčnice týdne v Ulici: Manžel jí dělá první poslední a ona mu ještě vynadá
09.05.2024

Nevděčnice týdne v Ulici: Manžel jí dělá první poslední a ona mu ještě vynadá

Naší „nej“ postavou týdne v Ulici je tentokrát ta nejvíce nevděčná. Člověk nemusí dlouho pátrat, aby dospěl k závěru, že to může být jedině velká...

Luděk v pondělní Ulici překvapí Blanku pracovní nabídkou. Musela by si ale změnit příjmení
17.03.2024

Luděk v pondělní Ulici překvapí Blanku pracovní nabídkou. Musela by si ale změnit příjmení

Luděk se s Blankou sejde v hospodě a překvapí ji něčím, co ji rozhodí ještě mnohem víc než všudypřítomný alkohol – nabídkou zajímavé a atraktivní...

Prostřeno: Nechává se vydržovat? Soutěžící Pamela bude vařit až ve středu, ale pozornost mužů na sebe strhne už v pondělí
04.02.2024

Prostřeno: Nechává se vydržovat? Soutěžící Pamela bude vařit až ve středu, ale pozornost mužů na sebe strhne už v pondělí

S dalším týdnem je zde nová parta těch, kteří se snaží o výhru v pořadu Prostřeno. Tentokrát se nad talíři budeme setkávat u stolů v Jihomoravském...

Diskutujte

Nejnovější diskutované