Diskuze

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?
Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Dnes v Ulici: Vanda se ještě definitivně nevrátila, ale všichni řeší jen ji a Luďka
19.06.2023

Dnes v Ulici: Vanda se ještě definitivně nevrátila, ale všichni řeší jen ji a Luďka

O tom, že Vanda prohrála peníze a lhala Luďkovi, už teď ví celá rodina – možná snad kromě Adama, který je stále v Americe. Jinak si o tom ale...

KVÍZ: Hořkosladká kultovní komedie Samotáři nabízí podněty k zamyšlení i legendární hlášky
09.07.2023

KVÍZ: Hořkosladká kultovní komedie Samotáři nabízí podněty k zamyšlení i legendární hlášky

Kultovní českou komedii Samotáři skoro nemusíme ani představovat. Je to film plný legendárních hlášek, zajímavých životních osudů a milostných...

Kobra 11 se definitivně loučí, a to ve velkém stylu
14.07.2023

Kobra 11 se definitivně loučí, a to ve velkém stylu

Němci byli vždy mistři kriminálních seriálů. To už předvedli s nadčasovým seriálem Místo činu, který se v Německu vysílá už od 70. let a je...

Malý pitaval z velkého města: V epizodní roli se objevil i známý herec Jaroslav Moučka
22.07.2023

Malý pitaval z velkého města: V epizodní roli se objevil i známý herec Jaroslav Moučka

Za minulého režimu byl Jaroslav Moučka velice obsazovaným hercem, což bylo dáno nejen jeho hereckým talentem, ale i jeho politickou angažovaností....

Hříchy pro diváky detektivek: Těhotnou Zlatu Adamovskou nahradila Dagmar Havlová, ale seriál už nebyl tak populární
29.07.2023

Hříchy pro diváky detektivek: Těhotnou Zlatu Adamovskou nahradila Dagmar Havlová, ale seriál už nebyl tak populární

V roce 1995 se dostalo na obrazovky deset dalších kriminálních případů, které navázaly na Hříchy pro pátera Knoxe, a to opět v režii Dušana Kleina....

Výměna manželek: Ornella Koktová si rozhodně před kamerou ostudu neudělala
06.06.2023

Výměna manželek: Ornella Koktová si rozhodně před kamerou ostudu neudělala

Ornella Koktová si na sobě nese cejch své rodiny, která se veřejnosti představila v bizarní reality show Štiky. Rodinu si člověk nevybírá, ale musí...

Robert Mikluš ve Zlaté labuti: Noblesní manžel Ireny je silnější, než se zdá
01.06.2023

Robert Mikluš ve Zlaté labuti: Noblesní manžel Ireny je silnější, než se zdá

Čtyřicetiletý ostravský herec má za sebou řadu menších i větších rolí, ale teprve se seriálem Doktor Martin se dočkal divácké popularity. Jeho...

Louis de Funès musí najít vhodného manžela pro těhotnou dceru, ale je to krapet komplikované
14.08.2023

Louis de Funès musí najít vhodného manžela pro těhotnou dceru, ale je to krapet komplikované

Na naše obrazovky se vrací francouzská komedie Oskar, natočená podle stejnojmenné divadelní hry. Louis de Funès se zde poprvé sešel s herečkou...

Odznak Vysočina: V neděli se rozloučíme s Danou Skálovou a jejím týmem. Konečně se uzavře i případ Jůlinka
21.04.2023

Odznak Vysočina: V neděli se rozloučíme s Danou Skálovou a jejím týmem. Konečně se uzavře i případ Jůlinka

A to nám naznačuje, že se možná už další série nedočkáme. To je ale škoda, protože po první, a trochu nudné, řadě se osm dílů z druhé série setkalo...

Strašení humorné i děsivé má na obrazovkách úspěch u dětí i dospělých
30.08.2023

Strašení humorné i děsivé má na obrazovkách úspěch u dětí i dospělých

Dříve bylo strašení bráno jako celkem spolehlivá a osvědčená výchovná metoda, která alespoň na ty nejzlobivější malé děti zabrala. Nezlob, nebo si...

Diskutujte

Nejnovější diskutované