Diskuze

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?

Chyby v komedii S tebou mě baví svět: Některé jsou vtipnější než scénář. Kolik jste jich postřehli?
Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Můžeme ji vidět třeba milionkrát, ale stejně to nikdy nebude dost a o příštích Vánocích si ji pustíme zase. Komedie S tebou mě baví svět má jedinečné kouzlo, které zkrátka funguje na diváky i po všech těch letech. Přitom obsahuje také několik chyb.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Filmaři po sobě nechali apokalypsu, Praha jako v hororu
13.12.2025

Filmaři po sobě nechali apokalypsu, Praha jako v hororu

Pražský Karlín měl divoký podzim. Sociální sítě v posledních dnech zaplavily videa z natáčení trháku Resident Evil. Filmaři po sobě opravdu...

KVÍZ: 9 z 10 Čechů v tomhle kvízu o prvorepublikových filmech vyhoří
29.09.2025

KVÍZ: 9 z 10 Čechů v tomhle kvízu o prvorepublikových filmech vyhoří

Prvorepublikové filmy jsou plné hvězd jako Hugo Haas, Lída Baarová, Vlasta Burian, Oldřich Nový a dalších celebrit, které v té době často stály...

Zdeněk Godla má 3 děti, 5 vnoučat a také milionové dluhy
20.11.2025

Zdeněk Godla má 3 děti, 5 vnoučat a také milionové dluhy

Zdeněk Godla vaší pozornosti zcela jistě neunikl. Slávu mu přinesla zejména role popeláře Franty v seriálu Most! Následně se objevil v mnoha...

Jana Boušková se po dlouhé nemoci objevila na veřejnosti. Václav Vydra ji starostlivě podpíral
14.01.2026

Jana Boušková se po dlouhé nemoci objevila na veřejnosti. Václav Vydra ji starostlivě podpíral

Herečka Jana Boušková se v poslední době potýká se zdravotními potížemi. Stáhla se z veřejného života, přestala hrát, v pořadu Prostřeno! ji...

Zítra v Ulici: V pátek Lumír kontaktuje podezřelé lidi a Klárce zavolá táta
18.12.2025

Zítra v Ulici: V pátek Lumír kontaktuje podezřelé lidi a Klárce zavolá táta

Radek, zneklidněný dalšími výhrůžkami Pokladníka, předá Lumírovi kontakt na určitou skupinu lidí, která „uklízí nepořádek“. Lumíra v důsledku toho...

AZ-kvíz: Vánoce jsou časem klidu, ale i příležitostí k procvičení mozkových závitů
19.12.2025

AZ-kvíz: Vánoce jsou časem klidu, ale i příležitostí k procvičení mozkových závitů

V krbu praská oheň, stromeček září, v televizi běží váš oblíbený film a na stole se kouří z hrnku s čajem. Hotová idylka. Občas se ale může hodit...

Klára Melíšková: Královna českého herectví i temného království z nové pohádky
14.11.2025

Klára Melíšková: Královna českého herectví i temného království z nové pohádky

Je jednou z těch hereček, které nepotřebují aféry ani pompézní reklamu, aby zaujaly. Divák ví, že před sebou má osobnost. Klára Melíšková, hvězda...

KVÍZ: Na lovu. Kolik otázek dáte z pohádkového a silvestrovského retro speciálu. Poměřte síly Kvízovou dámou
23.12.2025

KVÍZ: Na lovu. Kolik otázek dáte z pohádkového a silvestrovského retro speciálu. Poměřte síly Kvízovou dámou

Také letos se dočkáme speciálních zimních epizod pořadu Na lovu, které pro nás navodí vřelou vánoční atmosféru a umožní nám zavzpomínat na zlaté...

Nová dokumentární série o Češích míří na ČT
05.11.2025

Nová dokumentární série o Češích míří na ČT

Proč je Česká republika doslova prošpikována milovníky ezoteriky? Tomuto fenoménu, který zcela válcuje tradiční křesťanství, se podívá na zoubek...

Nejhorší štědrovečerní pohádka všech dob: Je to fiasko. Větší peklo jsme nezažili, stěžují si diváci
25.12.2025

Nejhorší štědrovečerní pohádka všech dob: Je to fiasko. Větší peklo jsme nezažili, stěžují si diváci

České vánoční pohádky mají být pohlazením po duši, návratem k dobru a jistotám dětství. Jenže jeden titul se stal pravým opakem. Místo kouzla...

Diskutujte

Nejnovější diskutované