ZOO: Seriálová rodinka se rozrůstá. Po rebelce Viky se na mateřství chystá i Marika, kterou hraje Denisa Pfauserová

ZOO: Seriálová rodinka se rozrůstá. Po rebelce Viky se na mateřství chystá i Marika, kterou hraje Denisa Pfauserová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Denisa Pfauserová, která v seriálu ZOO ztvárňuje Mariku, přítelkyni zákeřného Kamila v podání Jana Kopečného, je těhotná. Pro tvůrce seriálu to není žádná novinka a pro postavu Mariky už se s touto situací počítá.

Dítě by mělo na svět přijít v červnu, takže nějaký čas se ještě s Denisou v seriálu budeme potkávat. Naštěstí její role není tak velká, jako ta Evy Burešové, takže se žádné velké změny v ději dělat nemusí. Marika krátce zkoušela sbalit Charlieho, ale ten jí naznačil, že si jeho chování asi nevysvětlila úplně správně, a tak se opět vrátila ke Kamilovi. Neměla ani tušení, že zájem, který chvíli Charlie předstíral, byl pro něj pouze pracovní záležitostí spojenou s plánovanou akcí na Ovčíkovi.

Denisa zatím neví, jak scénáristé její těhotenství vyřeší v seriálu, ale s partnerem Martinem se dohodla, že bude pracovat co nejdéle to půjde. Jako vzor má Kristýnu Hrušínskou z Ulice, se kterou se potkává v divadle. Kristýna odešla na mateřskou až tři týdny před porodem.

Seriálová Marika má štěstí, protože těhotenství ji nepřineslo nevolnosti ani jiné obtíže. Malé bříško zatím maskuje volnějším oblečením. Přiznala, že když to řekla na natáčení, zjistila, že holky z kostymérny už to na ní dávno poznaly, ale čekaly, až se pochlubí sama. Všichni ze štábu vzali novinku dobře a blahopřáli jí.

Víte, nejdřív mě to ani nenapadlo, ale Honza Kopečný nejprve hrál s Evou, která odešla na mateřskou. Pak jsem ho dostala já a netrvalo dlouho a je to tam. Uvidíme, kolik kolegyň se bude smát, že má Honza takové účinky,

směje se Denisa.

Uvidíme, co nás bude v ději čekat, ale byla bych moc ráda, kdyby si Marika zažila chvilku klidu, nemá moc na růžích ustláno. Uvidíme, zda to těhotenství bude v jejím případě v pozitivním či negativním duchu, ale já bych byla ráda za to pozitivní,

dodala herečka, která zatím nemá dlouhodobé plány a netuší, jak dlouho bude s dítětem doma. Je ráda, že první období s miminkem vychází na letní prázdniny, kdy divadlo nehraje a ZOO má měsíční pauzu v natáčení. Oporu bude mít v mamince, která jí slíbila pomáhat a klidně dceru doprovázet na natáčení a starat se o dítě. Denisa však počítá s tím, že nakonec může být všechno jinak. Zatím je nejsilnějším pocitem radost z těhotenství. Na miminko se s partnerem už moc těší.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský článek