ZOO: Jak Marek zareaguje, až zjistí, že je Viky těhotná s Petrem? Bude Viky oporou, nebo ji nakonec ještě více rozhodí?

ZOO: Jak Marek zareaguje, až zjistí, že je Viky těhotná s Petrem? Bude Viky oporou, nebo ji nakonec ještě více rozhodí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se nedávno dozvěděla, že je v požehnaném stavu. A otcem není samozřejmě nikdo jiný než soudce Petr Kříž. Jenže vidina toho, že by tito dva skončili spolu, se zatím zdá být zcela nereálná. A tak bude muset Viky nejspíš alespoň prvních pár měsíců zvládat toto náročné období bez partnera.

Naštěstí má kolem sebe mnoho přátel, kteří by ji mohli podpořit. Její spolubydlící a kamarádka Sid už o jejím těhotenství ví a hned jí nabídla jakoukoli pomoc. Jenže Viky chce jenom to, aby se o jejím těhotenství nikdo nedozvěděl.  Nakonec ale bude muset s kůží na trh, protože za pár měsíců už to na ní půjde poznat.

Existuje sice ještě malá možnost, že by Viky potratila, ale my víme, že tohle se nestane, protože těhotenství herečky Evy Burešové, která Viky hraje, je reálné, a právě proto je těhotná i Viky. Takže ano, Viky bude mít za devět měsíců miminko. A kdo jí pomůže zvládnout toto emočně náročné období? Nenapadá nás nikdo lepší než její nejlepší kamarád Marek Rokl.

Marek a Viky už spolu kamarádí hrozně dlouho a jsou to přesně takoví ti přátelé na život a na smrt. A tak není pochyb o tom, že Marek bude pro Viky tou největší oporou. Zatím ale o těhotenství nic neví a nás všechny jistě zajímá, jaká bude jeho reakce!

Vznik nového života by měl být radostnou chvílí pro každého z nás, ale je pravdou, že někdy jsou okolnosti natolik nepříznivé, že u člověka spíše, než samotná radost převládá strach a panika. A stejně na tom musí být i Viky. No, a protože Marek samozřejmě o všech okolnostech v životě Viky ví, nejspíš nebude při zjištění této zprávy ani on zrovna radostí skákat a oslavovat. Napadá nás jen několik možností, jak by mohl zareagovat.

Tou první je, že ho tato zpráva natolik zaskočí, že vůbec nebude vědět, jak zareagovat a co říct. Druhou možností je, že zpanikaří a začne zdůrazňovat a možná i zveličovat všechny komplikace, které mohou nastat, a bude hledat důvody, proč se to vlastně vůbec nehodí. Musíme říct, že tohle by nejspíš byla ta nejhorší varianta.

No a poslední možnost, která nás napadá, je ta, že bude mít ohromnou radost. Protože možná sám po dětech vnitřně touží. Pak by mohl Viky zahrnout nekončící péčí a láskou, a dokonce by snad mohl zastat i roli nadšeného tatínka. Upřímně řečeno, ani jedna z možností není úplně ideální. Doufáme jen, že ať už bude jeho prvotní reakce jakákoli, nakonec bude pro budoucí maminku jako ten nejlepší kamarád skutečnou oporou.

Zdroj článku:
  • Autorský text