ZOO: Dozví se Anna, že Alena nechce chodit s Adamem?

ZOO: Dozví se Anna, že Alena nechce chodit s Adamem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička neochotně přihlíží tomu, jak báječně si Adam s Alenou rozumějí. Sžírá ji žárlivost při pomyšlení, že spolu ti dva chodí, a k Adamovi se kvůli tomu chová chladně. Ten tak nemá dost odhodlání jí vysvětlit, že Alena je vlastně na holky.

Aničku zraní dva výtržníci

Když se do ptačích voliér pokusí proniknout dva nezletilí výtržníci, Anička se lehce zraní, protože se je rozhodne vlastnoručně zastavit. Smetou ji z cesty, ukradnou její vozík a ujedou. Anička s duší bojovnice vyrazí za nimi, ale najednou se odněkud objeví Adam a doslova ji popadne do náruče, aby nemohla kluky pronásledovat. Vždyť by jí mohli vážně ublížit! Do toho přiběhne Alena, čerstvá členka místní ostrahy, a společně s Adamem se za výtržníky pustí. Pohmožděnou Anču mezitím vyzvedne Franta Kolman a odveze na vyšetření k Anežce.

Sehraná dvojka, která Anně pije krev

Co na tom, že Anežka je veterinářka? Podle ní to znamená, že má naopak větší záběr než běžný doktor. Přiměje Aničku, aby si svlékla tričko, a ona ji tak mohla lépe vyšetřit. Právě v tu chvíli vtrhne do místnosti Alena a při pohledu na Annu v podprsence se poněkud zarazí. Odhalené ženské tělo v ní očividně probouzí hříšné myšlenky, a to i přesto, že mdlá Anička není úplně její typ. Uhne pohledem a poprosí ji, aby identifikovala výtržníky. Ti totiž nabourali vozík a utekli ze  ZOO. Alena nezapomene poznamenat, že jsou s Adamem sehraní a určitě je brzy chytnou, čímž v Aničce vyvolá jen další vlnu žárlivosti.

Nechá Haďák Aničku nadále tápat?

Kdyby tak Anička tušila, že Alena ve skutečnosti vůbec nejeví zájem o mužské pohlaví – a tím pádem ani o Adama, který je a vždycky bude pouze jejím skvělým kamarádem. Když se pan Hruška vrátil z Afriky, vkročil do pavilonu plazů a uviděl Alenu ve společnosti Adama, začal si domýšlet úplně to samé, co Anička. Jemu v tom ale na rozdíl od ní udělali okamžitě jasno.

Byl to ostatně právě Hruška, kdo Adamovi doporučil, aby Anně vysvětlil, že s Alenou nic nemá a ani nemůže mít. Adam však něco takového nepokládá za nutné. Jak dlouho se tedy ještě Anička bude trápit pro něco, co vlastně není? Uvědomí si Adam, že ji má rád, a pokusí se ji získat zpět? Nebo ji mezitím stačí znovu okouzlit Albert?

Zdroj článku:
  • Autorský text