ZOO: A srdce se zastavila… Adam si přišel pro Aničku

ZOO: A srdce se zastavila… Adam si přišel pro Aničku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Unesená Anička zakusila strach a nejistotu. Prošla si velkým utrpením, ale pohled na to, jak Adam vbíhá do sklepa a sráží k zemi jejího věznitele, jí to snad i zcela vynahradil. Konečně mohla dát průchod své lásce a obejmout Adama beze strachu, že ji odmítne. Už totiž pochopil, že Anču potřebuje.

Haďák odhalil únosce a dal mu co proto!

Zdálo se, že Aniččino prozrazené tajemství o bohaté rodině zanechá Haďákovo srdce navždy nepřístupné a chladné. Pak se ale přece jen přihodilo něco, co ten zarputilý kousek ledu rozpálilo – únos! Anička byla přepadena za bílého dne a odvezena do neznámého temného sklepa, kde ji dva vykutálení lumpové drželi na řetězu. Inteligencí si v ničem nezadali s Harrym a Marvem ze Sám doma, takže naštěstí nasekali spoustu chyb a zanechali za sebou dostatečné množství stop, aby je Adam mohl vypátrat a upravit jim fasádu.

Už to, že Jarda Vaníček musel kvůli botičce na autě změnit dopravní prostředek i místo předání výkupného, vyvolalo v rodině Novotných a také u Adama řadu otázek a pochybností. Naštěstí Alice zmínila skutečnost, že hlupák Jarda převzal peníze v tašce s logem zoologické zahrady. Tím se potvrdila Adamova teorie, že únos má na svědomí někdo ze zoo, kdo tam navíc pracoval už za ředitele Vávry a kdo očividně moc rozumu nepobral. Nejdřív podezíral Kodyma a udeřil na něj rovnou na chodbě před kanceláří Roklové, aby z něj násilím dostal přiznání. Kodym však nereagoval tak, jak by Adam u skutečného únosce očekával, a proto ho zase pustil.

Příští kroky už ho neomylně zavedly rovnou za Vaníčkem, z něhož snadno vytloukl přiznání i podrobnosti o tom, kde Anču drží.

Dojemné shledání Aničky a jejího zachránce

Samotná záchranná akce, na niž diváci (zejména Adamovy fanynky) tak dlouho čekali, stála za to, i když mohla být klidně delší. Než se člověk stačil rozkoukat, bylo po všem. Adam hrdinsky vtrhl do sklepa, kde Jardova komplice Tomáše naklepal jako řízek. Jedna rána sem, druhá rána tam! Najednou maskovaný zlosyn ležel v bezvědomí na špinavé matraci, zatímco Anička nevěřícně a s úlevou hleděla na svého vysvoboditele. A pak konečně padla Adamovi do náruče.

Obvykle chladný a odměřený Haďák ji objal tak pevně a láskyplně, že nejedno srdce zaplesalo a možná i slzička radosti ukápla. Snad už si uvědomil, že dívka, o níž zarputile tvrdil, že je rozmazlená slečinka z bohaté rodiny, pro něj znamená mnohem víc. Ostatně jí bezprostředně po záchraně slíbil, že už ji nikdy nepustí.

Anča a Adam spolu začnou chodit, ale někdo je proti

Bohužel zamilovaná dvojice ještě zdaleka nemá vyhráno. Únos dcery poznamenal jak Alici, tak Eduarda. Od chvíle, co se šťastně vrátila domů, ji chtěli držet v bezpečí nebo alespoň neustále všude provázet. Chudáci Anča s Adamem si tak nemohli vyrazit ani do kina, aniž by jim za zadkem nestála dívčina máma. Adam naštěstí vyhledal odborníka na posttraumatické stresy, jenž byl ochoten si s oběma rodiči promluvit. Ani tím však problémy nekončí.

Teď totiž začne novopečenému páru házet klacky pod nohy nepřející Sidonie. Dokážou si Anička a Haďák obhájit vztah před ní?

Najdou Adam s Aničkou způsob, jak být spolu? Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroj článku:
  • Autorský text