Lenka Zahradnická z Ulice slaví dnes narozeniny

Lenka Zahradnická z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Lenka Zahradnická se v Ulici poprvé objevila v roce 2015, aby okouzlila záletníka a bohéma Otíka v podání herce Filipa Rajmonta. Zdálo se, že vzhledem k jeho povaze Otíka nikdo nezdolá, natož aby ho dovedl k oltáři. Na druhý pokus se to podařilo právě Hedvice, která mu i přes velké zklamání z jeho strany dala druhou šanci. 

Lenka Zahradnická jako Hedvika Gregorová

Než vám připomeneme dějovou linku Lenky Zahradnické, možná vás bude zajímat, že herečka 1. 6. oslaví své 37. narozeniny. V Ulici se aktuálně neobjevuje, přestože její manžel Otík ano. Lenka Zahradnická se v reálném životě věnuje mateřským povinnostem. V roce 2020 porodila svou druhou dceru, a tak musela dát dějové lince v Ulici vale. Není však vyloučeno, že se do Ulice vrátí.

Třeba pro ni scénáristé vymyslí něco, čím by mohl její děj pokračovat. Aktuálně ji v Ulici zastupuje Otík, který je pyšným tatínkem. Spolu s Hedvikou mají dítě, které ho plně zaměstnává. Jednu dobu dokonce Otík před Hedvikou a miminkem utíkal do kabinetu, kde dospával probděné noci. Je však patrné, že rodičovství, a dokonce i manželství Otíkovi svědčí.

Otík byl totiž tím, u kterého nikdo manželský svazek nepředpokládal. A to ani jeho vlastní maminka Boženka Puklická, natož pak diváci. 

Filip Rajmont, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Hedvika byla sladce naivní

Že se protiklady přitahují, co se v Ulici rozhodla dokázat Hedvika, která do Otíkova života v Ulici vtrhla někdy kolem roku 2015. Ti dva byli jako oheň a voda. Zatímco Hedvika už měla s rodičovstvím zkušenost, protože už měla z předchozího vztahu syna, Otík byl jako nepopsaný list papíru. Hedvika byla zodpovědná a Otík bohém.

Bylo dost těžké skloubit životy natolik rozdílné, jako tomu bylo právě u Otíka a Hedviky. Co nejvíce Hedviku na Otíkovi rozčilovalo, byly ženy, které se kolem něho neustále motaly. Ať už se jednalo o kolegyně ze školy nebo studentky, vždy za tím Hedvika viděla něco více. A není se čemu divit. Vždyť Otík se proslavil tím, že maloval akty, což už si žádá notnou dávku důvěry. Tu pro Otíka Hedvika měla do té doby, než jí utekl od oltáře. Otíka najednou začala dusit kravata zodpovědnosti.

Myšlenka, že bude nadobro pod chomoutem se mu ani zdaleka nezamlouvala, a proto se dopustil něčeho natolik děsivého, jako je útěk od oltáře. Pro Hedviku to bylo samozřejmě velké ponížení, jenže Otík si zkrátka nemohl pomoct. Tímto činem zranil i svou maminku Boženku, která incident nesla dost těžce.

V tu chvíli bylo jasné, že Hedvika s Otíkem spolu nebudou, že tímto jejich dějová linka v Ulici nadobro skončila. O to víc diváky překvapili, když se k sobě vrátili a když Hedvika dala Otíkovi další šanci. Teď je Otík vedle Hedviky spokojený a je rád, že nemusí řešit takové vztahové peripetie, jako řeší jeho kamarádka Magda. 

Zdroj článku:
  • Autorský text