Páteční Ulice: Kristýna se vzdaluje od léků a Žofka je objednaná na plastiku

Páteční Ulice: Kristýna se vzdaluje od léků a Žofka je objednaná na plastiku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Iva celou noc nespala, jak se pokoušela vymyslet co možná nejlepší plán na záchranu Žofky. Jak ale správně tuší, s Bohunkou nic nehne. Místo toho, aby se snažila svou dceru pochopit, řeší jen její viditelná zranění. Objednává ji na plastiku, ale co její duše? Duše bolí i Kristýnu. Ta sice zkusila léky a přerušila léčbu s Julií, ale cítí, že to není ono.

Kristýna odjíždí na statek s Evženem, ale léky nechává doma

Jak správně Kristýna tušila a Julie předpověděla, léky ji otupily a pocit úlevy nepřinesly. Protože Julie Kristýně vrátila peníze za předplacený paušál, dává si s ní schůzku. Na ní se Kristýna ujišťuje, zda-li se na ni Julie nezlobí. Ona nechápe, proč má Kristýna ten pocit. Znovu jí trpělivě vysvětluje, že vše je jen a pouze její volba.  Vypadá to, že to Julie s Kristýnou myslí vážně. Přirostla jí k srdci, a proto znovu říká, že je silná a že se jen tak s ledajakým řešením nesmíří. To je ale správné.

V Kristýně vidí člověka spojeného s přírodou –⁠ a podle toho by se možná měla zařídit. A kdy si to ověřit než o víkendu? Kristýna se proto Evžena ptá, jestli s ním může na statek. Balí si všechno, co by mohla potřebovat, tedy kromě léků. Ty schválně nechává doma. Jenže může kontakt s přírodou nahradit koktejl chemických látek?

Léky na uklidnění by potřebovala spíše Dušková

Jak se ukazuje, hlavním adeptem pro léky na uklidnění je v Ulici aktuálně Dušková. Ta totiž na svého již téměř exmanžela nasazuje a hodlá ho od Žofky úplně odříznout. Žofka mezi rodiči stojí jako tvrdé Y. Kope kolem sebe, s Michalem ani Svatkou se bavit nechce. Nejspíš už si teď na kávu nesedne ani se starostlivou Ivou. Jenže jak se její problém bude řešit, když si její rodiče nejsou schopni sednout k jednomu stolu? Náznak už Iva dostala. Bohunka k ní naklusala do masážního salonu, aby se ujistila, že bude Iva na její straně. Mimo to Ivě oznámila, že celý problém už se řeší. Žofka je objednaná na plastiku. Do plavkové sezóny už prý bude vše tak, jak má být. 

Zdroj článku:
  • Autorský text