Erotika, romantika, Netflix – tento film dostane pokračování: První trailer toho slibuje hodně

Erotika, romantika, Netflix – tento film dostane pokračování: První trailer toho slibuje hodně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Erotický film „365 dní“ je sice jedním z největších hitů Netflixu v posledních letech (pokud se budeme soustředit na žhavější téma), v ČR moc lásky nedostal. Nyní byl zveřejněn první trailer na pokračování „365 dní 2“, který odhaluje spoustu holé kůže a datum zveřejnění.

Erotika, ale celkem nic moc

Sex sells! Toto pravidlo platí již hodně dlouho. Ale pro Netflix se tato obchodní moudrost stala ještě jasnější s úspěchem filmu „365 dní“. Erotický hit byl nejoblíbenějším filmem Netflixu roku 2020, a to i když byl kritiky i diváky takřka roztrhán ve vzduchu. ČSFD dopřála filmu jen 38 %, na Rotten Tomatoes najdeme dokonce 0 %. A přesto dostane film pokračování.

Dlouho se o druhém díle mlčelo, ale nyní vyšel první trailer, který hned odhaluje název i datum zveřejnění. Jméno je ale velmi nekreativní: „365 dní: 2“ Premiéra by měla být 27. dubna 2022.

O tohle jde

Ve filmu 365 dní byla hlavní hrdinka Laura (Anna Maria Siekluckaová) unesena extrémně bohatým šéfem gangu Massimem (Michele Morrone) a držena v zajetí v luxusním sídle se specifickým účelem. Massimo byl (ironicky) gentleman a chtěl, aby první krok (kromě té věci s únosem) udělala žena. Dal tedy Lauře 365 dní, aby se do něj zamilovala. Zpočátku odolávala gangsterovu kouzlu, ale v určité chvíli mu podlehla, a dokonce přijala jeho nabídku k sňatku.

V upoutávce 365 dní: 2 je nyní k vidění svatba těchto dvou. Rychle se ale vyjasní: Od tohoto páru nelze očekávat věčnou loajalitu. Dojde mezi nimi ke krizi a Laura se zamiluje do nového muže, který zřejmě pracuje pro Massima. Nejspíše nás tedy čeká další film, jehož zápletka se točí kolem mileneckého trojúhelníku. Protože takových filmů není nikdy dost…

Zdroje článku: