Z herce z telenovel se stal chlap: Marek Lambora je drsňákem ve Specialistech i tajemným farářem v Půlnoční zpovědi

Z herce z telenovel se stal chlap: Marek Lambora je drsňákem ve Specialistech i tajemným farářem v Půlnoční zpovědi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Obzvláště s kolárkem to fešákovi z Ústí nad Labem mimořádně sluší a v seriálu Půlnoční zpověď ještě divákům připraví nejedno překvapení. Jeho víra v Boha je sice nezlomná, ale to mu nepřekáží v tom, aby ve své biologické laboratoři na faře tak trošku překračoval zákon a pěstoval zakázané rostliny.

Jako farář Albert však koná jen dobro a pro své farníky dělá mnohem více, než by musel. Stejně tak pro ty nejbezbrannější pacienty v nemocnici, kam dochází se svými modlitbami a pamlsky, které umí trochu zmírnit jejich bolest a utrpení. Jen pro svou sestru Stelu nemá smilování. Je tomu tak proto, že se z jeho pohledu dopustila před mnoha lety vraždy, když se rozhodla jít na potrat. Její důvody nikdy neuznal, a tak má v této věci jasno.

Marek Lambora se ve svých 27 letech dokázal vymanit ze šuplíku herců ze seriálů pro ženy a ukázal, že se rozhodně neztratí ani v náročnější tvorbě. Navíc se z něj stal docela pohledný muž, a tak se neustále spekuluje, zda už si jeho srdce získala nějaká slečna.

Mladý herec si umí chránit soukromí, a tak se v poslední době žádná milostná aféra neobjevila. Poměrně dlouho se spekulovalo o jeho vztahu se Sandrou Rychlíkovou, ale ani jeden z dvojice se k tomu nikdy nevyjádřil. Je tedy docela možné, že nebylo k čemu se vyjádřit.

Ani to, že se na 1. máje pochlubil fotkou s přáteli, na které byla i Sára, se kterou se potkává v divadle, rozhodně není důkazem, že by plánovali svatbu.

V minulosti měl nejnovější přírůstek do týmu Specialistů románek s Šárkou Vaculíkovou, ale ani sympatická herečka, která v současností brázdí vody v seriálu Pod hladinou, si srdce Lambory nezískala. Ulovila však Ondřeje Krause, za kterého se provdala.

Další kráskou, která byla s hercem spojována. je modelka Andrea Bezděková, která bojovala o přežití v reality show v Dominikánské republice. Ani tento vztah však nebyl trvalkou, přestože Andrea prokázala svou schopnost zvládat adrenalinové situace, které má Lambora rád. Svědčí o tom jeho láska k surfování, kterému se možná věnuje víc než ženám ve svém okolí.

Devátá série Specialistů je natočená, jak herec zmínil na sociálních sítích:

Všechny výstřely byly vypáleny a policejní vesta jde na nějakou dobu na věšák – 9. série je úspěšně dotočena! Teď si jdem všichni naložit nohy do šípkový lázně, protože běhat po svejch za každým podezřelým není jen tak!
(já nevím, proč si nemůžeme někdy v klidu promluvit bez těch zbytečnejch sprintů).

Tak teď bude mít třeba Marek víc času na nějaké ty hrátky. Budeme doufat, že se snad nezhlédl v té sutaně, kterou tak rád nosí a pochvaluje si, jak je pohodlná a praktická.

Zdroje článku: