Vlastička z Půlnoční zpovědi má lék na deprese. Peče dorty a nakupuje v sekáči, aby šetřila planetu

Vlastička z Půlnoční zpovědi má lék na deprese. Peče dorty a nakupuje v sekáči, aby šetřila planetu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V současné době se herečka objevuje každý týden na televizních obrazovkách v menší, ale zábavné roli sekretářky Vlastičky, klientky psychologické poradny, v seriálu Půlnoční zpověď. Vlastička miluje čokoládové bonbony a má políčeno na mladého kriminalistu Víťu Vichra.

Denisa Barešová má poslední dobou štěstí na zajímavé projekty a její herecká kariéra nabírá na obrátkách. Nedávno se blýskla v pokračování seriálu Kukačky jako trochu komplikovaná Marcela. S tou měla společného možná více, než by chtěla. Denisa se zmínila, že před časem velice těžce nesla rozchod s přítelem a prožila si hodně složité období plné depresí.

Současně s Kukačkami 2 točila i film Její tělo, který je o životě Andreji Absolonové, skokanky do vody, ze které se stala pornoherečka a zemřela v pouhých 27 letech. Obě role byly psychicky náročné a herečka přiznala v rozhovoru pro Blesk, že trpěla nespavostí a panickými atakami.

Napětí v práci si vycházející hvězda kompenzuje svým koníčkem. Je vášnivou pekařkou –⁠ kdyby nebyla herečkou, nejspíš by se věnovala právě pečení.

Od loňského roku se Denisa rozhodla pro změny v životě, a tak si pořídila své první samostatné bydlení. Dvoupokojový byt na Vinohradech si s láskou a pečlivostí zařídila nábytkem z druhé ruky v chalupářském stylu. Každý kus nábytku má své praktické využití a v bytě není místo pro hezké věci bez užitku. Herečka má slabost pro věci, které už za sebou mají kus života. Kuchyni tak vévodí jídelní stůl v rustikálním stylu a stará kredenc s příborníkem. Atmosféru často dokresluje vůně čerstvě upečené dobroty.

Péct jsem začala už ve 14 letech a pořád mě to baví. Momentálně to vnímám jako skvělou terapii a odpočinek. Mám dobrý pocit, když mi pod rukama vzniká něco hmatatelného, a občas z toho je i malý přivýdělek,

řekla herečka v rozhovoru pro aktuálně.cz a dodala, že občas své sušenky dodává do jedné oblíbené kavárny.

Praktičnosti přizpůsobuje vlastně i životní styl. Ráda nakupuje oblečení v sekáčích a v kuchyni nechybí ani kompostér. Teď už jí chybí jen někdo, kdo by dokázal její kuchařské výtvory doma ocenit.

Šeptalo se, že během natáčení Kukaček měla hodně blízko ke svému hereckému kolegovi Krausovi, ale ten je již ženatý s herečkou Šárkou Krausovou (Vaculíkovou), takže to by asi moc klidný vztah nebyl.

Zdroje článku: