Úterní Ulice v režii zrzavých krásek: Po letech se objeví dvě Kryštofovy bejvalky, Radka a Monika

Úterní Ulice v režii zrzavých krásek: Po letech se objeví dvě Kryštofovy bejvalky, Radka a Monika
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Eva nadšeně prodává doplňky stravy a Miloš dumá, jak povzbudit Františka, do Coolny vchází zrzavá Radka, aby se po dlouhých letech setkala s Kryštofem. K jeho nemalému překvapení si s sebou přináší těhotenské bříško. Ne že by to vadilo, jeho pozornost si vzápětí zcela podmaní zrzavá Monika.

Eva Knoblochová, překupnice pilulek

Evu hned ráno překvapí zásilka plná doplňků stravy pro ženy, nejen na zlepšení celkového zdraví a pohody během menopauzy, ale také pro lepší růst vlasů, na klouby aj. Miloš se pořádně plácl přes kapsu, jen aby zajistil, že manželka přestane blbnout a uvažovat o zavedení bezmasé kuchyně. Kdyby měl jíst jenom zeleninu, asi by to nepřežil. Nadšená z dárku se mu Eva rozhodne udělat radost tím, že koupí porci jeho oblíbeného guláše. Zajde do hospody a dá se do řeči s Milenou, která už brzy odletí na dovolenou do Egypta.

Eva zavětří příležitost a seznámí Pumrovou s účinky skvělých přípravků. Vlastně jí je šikovně vnutí. Než se Milena naděje, přijde o celou tisícovku, ale odejde s doplňky, které by jí měly zaručit, že se jí při cestě do exotické destinace nepřihodí žádná střevní nehoda. Eva se zatím pochlubí Aničce, jak lehce vydělala peníze, i když ji trochu zamrzí, že naivní Pumrovou nedopatřením natáhla.

Franta se trápí kvůli Báře, myslí si Miloš

František zamíří do Coolny, aby se před odjezdem do Amsterodamu rozloučil s Brunem. Ten vycítí poslední šanci k naprosté upřímnosti a přizná, že začal chodit s jeho bývalou přítelkyní Bárou, ale Franta ho uklidní, že už o všem ví a že mu to nevadí. Jak by taky mohlo? Sám Báru zklamal a ona je skvělá holka, která si zaslouží někoho lepšího.

Frantovi prý nevadí, že Bruno chodí s Bárou.
Frantovi prý nevadí, že Bruno chodí s Bárou. | Zdroj: TV Nova

Miloš na Františkovi vidí, jak ho mrzí, že to s Bárou zkazil, a kdovíproč se ho zeptá, která z jeho osudových dívek byla vlastně lepší – Bára, nebo Skyler? Něco takového ale nelze srovnávat. Miloš nabude dojmu, že Franta definitivně zanevřel na všechny ženské, což je samozřejmě chyba. Rád by mu pomohl, a tak probere možnosti s Aničkou a Evou. Manželka mu ale nařídí, aby se do cizích záležitostí nemontoval.

Jedna zrzka za druhou – do baru zavítají Radka s Monikou

Mára se v Coolně poprvé po sedmi letech sejde se svou někdejší přítelkyní Radkou (Kamila Janovičová). Kdysi spolu měli poměrně bouřlivý, i když nepříliš vážný vztah, který skončil, když Kryštof začal chodit s Monikou Farskou. Ta po letech zmizela do Afriky, díky čemuž Radka využila novou šanci Kryštofa sbalit, ale ani potom neměl jejich románek dlouhého trvání, poněvadž Kryštof o vážný vztah nestál.

Teď se Radka ukáže v baru s velikým bříškem a informací, že už je vdaná. Kryštof asi čekal, že by si po té dlouhé době mohli zase trochu nezávazně užít. Nebo ji možná chtěl prostě jen vidět, těžko říct, za jakým účelem ji skutečně pozval. Hlavní ale je, že zničehonic vejde do Coolny také Monika, krásná a energická, a naprosto Kryštofa ohromí.

Zdroje článku: