Zítra v Ulici: U Knoblochů se zjeví nalíčená Miluše a Gábinu rozhodí finanční problémy

Zítra v Ulici: U Knoblochů se zjeví nalíčená Miluše a Gábinu rozhodí finanční problémy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čtvrtek v Ulici přinese bizarní podívanou, když se Miloš začne příliš pozorovat. Dokonce manželce uloupí taštičku s líčidly a zlomí jí rtěnku ve snaze udělat ze sebe krasavici Miluši. Gábina se opět ponoří do pracovních povinností, od kterých ji přítel Jirka bude muset odtrhnout skoro násilím.

Miloš zasvětí Frantu do svého tajemství

Miloš hned ráno učiní zdrcující zjištění – asi mu vypadávají chlupy na prsou. Eviny pilulky určené ženám v přechodu tajně zobal celý měsíc, ale teprve teď, když mu o tom manželka pověděla, začal na sobě pozorovat neklamné známky ženských hormonů. Náhle bude mít pocit, že se mu mění hlas a že už mu ani nechutnají párky. Jak by taky mohly, namítne Eva, když je začne jíst úplně studené. Podle ní by se měl přestat tolik pozorovat a prožívat. Jenomže Miloš si nedá říct, přesvědčený, že se pomalu mění v ženskou.

Milošovi nechutná dokonce už ani pivo.
Milošovi nechutná dokonce už ani pivo. | Zdroj: TV Nova

Když odpoledne dorazí Franta, všimne si, že svérázný Knobloch divně mluví a počíná si ještě bláznivěji než obvykle. Důvod té změny mladíka pochopitelně překvapí. Miloš se mu svěří se svým trápením a poťouchlou teorií o hormonální proměně. Františka napadne, jestli si to všechno náhodou jenom nenamlouvá. Mohl by to být psychosomatický problém. To však Miloš zatvrzele popře a prohlásí, že už mu nechutná ani pivo. Situace je tedy víc než vážná.

Večer, zatímco Eva bude v práci, Miloš prošmejdí manželčinu kosmetickou tašku a vytáhne z ní drahou rtěnku. Hned ji vyzkouší a nešetrným zacházením zlomí. Z malého zrcátka na něj vykoukne „Miluše“ s pomalovanou pusou. No, Eva se má zřejmě na co těšit…

Gábina se udře, aby vůbec měla na výplaty

Šimon tráví prázdniny v kempu a náramně si to užívá, zatímco jeho máma se plně ponoří do práce, aniž by myslela na potřebné chvíle oddechu. Její partner, Jirka Herman, si nevybavuje jediný víkend během léta, který by věnovala odpočinku. Podle něj Gábina znovu hazarduje se zdravím a měla by si s ním jít alespoň zaběhat, aby přišla na jiné myšlenky a odreagovala se.

Gábina mu slíbí, že až bude mít večer volno, zajdou si ven trošku zasportovat. To ale ještě netuší, že ji v salonu čeká nepříjemné překvapení. Veronika, která se právě vrátila z Ameriky, kde se jí narodilo vnouče, teď s omluvou a jistou váhavostí požádá o zvýšení platu. Stejný nápad bohužel dostanou i ostatní švadleny. Gábinu vlastně překvapí, že si o příplatek neřekly mnohem dřív. Naneštěstí jí e-shop přes prázdniny moc nevynáší, takže momentálně spíš prodělává. Kde má vzít peníze, které si její zaměstnankyně plně zaslouží?

Po návratu domů bude chtít všechno propočítat. Dokonce se pokusí odmítnout běhání s Jirkou, ale ten se nedá odbýt a přesvědčí ji, aby pro jednou myslela i na sebe. Navzdory protestům ji vytáhne ven a pořádně prožene, takže ačkoli bude mít Gábina pocit, že cestou vyplivla plíce, psychicky se jí opravdu uleví. Alespoň na chvíli.

Zdroj článku:
  • Autorský text