Hrdiny Ulice v úterý dožene minulost: Lumír najde matčiny nahé fotky a Evžena rozběsní dopis od Hany

Hrdiny Ulice v úterý dožene minulost: Lumír najde matčiny nahé fotky a Evžena rozběsní dopis od Hany
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jsou věci, které by bylo lepší nechat spát v minulosti, kam patří, a za žádnou cenu je nevytahovat na světlo. To si zřejmě brzy bude říkat Lumír, který v úterý převrhne krabici plnou matčiných pikantních tajemství. Napadne to možná i Evžena, jemuž urputná exmanželka pošle dopis a peníze.

Lumír objeví něco, co rozhodně vidět nechtěl

Mohlo to vypadat, že Vilma se konečně vyhrabala z nejhoršího, ale to bylo opravdu jen pouhé zdání. Není už tolik unavená a začala i více jíst a pít, přesto neustále vede hloupé, depresivní řeči. Ani fakt, že si brouká písničku, není známkou dobré nálady. Snaží se totiž vzpomenout, co by si ráda nechala zahrát na pohřbu. V duchu si vše pečlivě plánuje, aby rodina neměla zbytečné starosti s přípravou na její posmrtný život.

Kateřina doufá, že jí chmurné myšlenky vyžene z hlavy, ale kdepak. Vilma si pošle Lumíra do svého bytu pro nějaké slušnější šaty a boty. On se mylně domnívá, že chce vypadat dobře kvůli kontrole v nemocnici, ve skutečnosti se však jeho máma hodlá patřičně vymódit do rakve. To Lumírovi nadzvedne mandle tak, že mrští s taškou a nechtěně vysype obsah krabice od bot. Místo obuvi tam ovšem najde něco skandálního – fotky nahé Vilmy zamlada! Kéž by se alespoň jednalo o vzpomínku na romantickou schůzku s jeho otcem.

Vilmu ale tenkrát fotil někdo úplně jiný. Jakýsi neznámý Pepa, navíc v době, kdy máma byla dávno vdaná!

Místo rande studená sprcha. Martina s Jirkou asi zatočí

Mladá slečna Dubovská si konečně oddechne, že s ní myšlenka na bývalého partnera už nic nedělá. Snad za to vděčí novým přátelům, zejména šarmantnímu Jirkovi Hložánkovi, u něhož ale striktně trvá na tom, že je a vždy bude pouze jejím kamarádem.

Martina začíná mít Jirkových pokusů dost.
Martina začíná mít Jirkových pokusů dost. | Zdroj: TV Nova

No, Jirka to vidí jinak. V úterý zavolá Martině kvůli další pracovní schůzce. Údajně s ní chce prokonzultovat volbu vhodného jídla, ale bezpochyby je to jen záminka. Krásná kuchařka není hloupá, dobře ví, že kreativní starosta ji ve skutečnosti touží vylákat na další rande. Jak to asi pojme tentokrát? Tak či onak mu to rozhodně neprojde. Jak mu Martina jeho průhledný pokus osladí?

Exmanželka v Evženovi probouzí jen to nejhorší

Hana Šmýdová je neodbytná a hodlá podniknout všelijaké kroky, aby dosáhla svého. Strčí Evženovi do schránky obálku s dopisem a deseti tisíci korun, čímž ho ale jenom víc naštve. Copak si opravdu myslí, že si ho koupí?

Naštvaný Evžen se svěří Peškovi, že ho exmanželka nestydatě láká, aby souhlasil s prodejem penzionu. Její dopis by nejradši rovnou vyhodil do koše, ale Blanka ho tak dlouho přemlouvá, až nakonec podlehne a přečte si ho. Když si uvědomí, že Hana v textu zase jen hraje na city a dělá ze sebe chudinku, rozčílí se a nepříčetně dopis roztrhá na kusy. Peníze jí hodlá co nejdříve vrátit a tím pro něj tahle noční můra končí! Blanka nestačí zírat na toho vznětlivého muže, kterého vůbec nepoznává. Evžen se s tím, jak ho bývalá manželka kdysi zradila, očividně ještě nesmířil.

Zdroj článku:
  • Autorský text