Drbárna ze ZOO: Další rána pro Viky – Petr si pořídil v Bruselu milenku dříve, než si u něj vybalila kufry

Drbárna ze ZOO: Další rána pro Viky – Petr si pořídil v Bruselu milenku dříve, než si u něj vybalila kufry
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky si chvíli vyčítala, že za odcizení s Petrem mohla vlastně ona. Po porodu byla unavená a zmatená, musela si zvyknout na nový životní styl. V hloubi duše věděla, že by dokázala Petrovi jeho nevěru odpustit. O to horší bylo její zjištění, že on o její odpuštění nestojí.

Petr už úplně ztratil soudnost. Teď to vypadá, že už není schopný si najít čas ani na své vlastní děti. Nedokázal přijet na Benovu oslavu narozenin (scenáristé trochu pozapomněli, že Ben a Sofie nastoupili do seriálu jako dvojčata a někdo by jim měl říct, že slaví narozeniny v jeden den). Opět měl pracovní povinnosti a Ben z toho byl špatný.

Soudce měl asi záblesk výčitek, a tak se rozhodl, že pozve děti do Paříže na výlet. Měl v plánu spojit pracovní povinnosti s rodinnou akcí. Na přání dětí měla odletět i Viky a malý Petřík. O letenky pro všechny se měl postarat Petr. Viky někde v hloubi duše doufala, že by se v nejromantičtějším městě na světe mohl jejich vztah trochu zlepšit.

Rozčarování přišlo na letišti, když zjistila, že Petr letenky zrušil a nějak jí to zapomněl dát vědět. A nebyl ani k zastižení na telefonu.

Nakonec se jí přece jen podařilo ho sehnat. Petr ovšem tvrdil, že jí posílal zprávu. Cestu do Paříže zrušil, protože Ester měla těhotenské problémy a musela do nemocnice. A tím pádem se musí věnovat jí.

Markéta
Markéta | Zdroj: FTV Prima

A to ještě nebylo všechno, co musela Viky strávit. Na návštěvu k ní zašla Markéta. To bylo hodně nečekané. Ta se dozvěděla celý příběh vztahu Viky a Petra od Charlieho, který je zřejmě pěkná drbna.

Markéta však přišla v míru. Přiznala Viky, že ji napřed nenáviděla, ale teď je ráda, že se věci staly právě tak. To, co se stalo jí, nebylo ani zdaleka tak tragické jako zážitky Viky. Markéta nabídla Viky právní pomoc, pokud se bude soudit o Petříka. Během hovoru také zmínila skutečnost, že ze sociálních sítí si zjistila, že si Petr začal aférku s Ester prakticky hned po příjezdu do Bruselu. To ale Viky odmítla. Petr jí to řekl jinak. A ona mu po tom všem ještě věří?

Pravda na sebe nenechala dlouho čekat. Ben zdědil telefon po otci a nějakou divnou konstelací hvězd se stalo, že textovka adresovaná Petrovi doletěla na Benův mobil. V ten okamžik měl v ruce telefon Filip a Viky sice se zvědavostí bojovala, nakonec ale přece jen chtěla vědět, co ve zprávě je. Ester psal z nemocnice Petrovi, že vše je v pořádku a má upřesněný termín porodu. A Viky zjistila, že Markéta měla pravdu. Její vysněný princ ji podváděl prakticky od okamžiku, kdy se ocitli v Bruselu. Velkou lásku a romantická gesta asi nemyslel tak vážně jako Viky.

Zdroj článku:
  • autorský text